opc_loader

BASF debinding & sintering voucher (0,5 kg)

Artikelnr: 1999010407

BASF Debinding & Sintering voucher 0,5 kg

BASF's Debinding & Sintering Service werkt op basis van vouchers. Elke aangeschafte voucher geeft recht op de verwerking van maximaal 0,5 kg aan onderdelen en omvat de kosten voor het retourneren van de verwerkte onderdelen (binnen de Europese Unie). De kosten voor het verzenden van de onderdelen naar de Debinding & Sintering Service ziin niet inbegrepen in de voucher. Daarin moet u zelf voorzien.

Levertijd: digitaal, na +/- 1 werkdag ontvangt u per mail de voucher code

Prijs inclusief BTW:

(Prijs excl. btw) 57,50
57,50

+ Gratis verzenden vanaf € 100,-
+ Gratis afhalen in onze vestiging in Zutphen 
+ Eigen Technische Dienst
+ Onze klanten geven ons een 9,7 / 10 WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

BASF Debinding & Sintering Service, hoe werkt het?

Elke voucher kan worden gebruikt om een onbeperkt aantal onderdelen te verzenden, zolang ze voldoen aan de volgende eisen:

  • Het totale gewicht van de onderdelen mag niet meer dan 0,5 kg zijn;
  • De maximale afmetingen van elk onderdeel mogen niet groter zijn dan 100 x 100 x 100 mm;
  • De wanden mogen niet dikker zijn dan 25 mm, omdat dit zou leiden tot onvoldoende debinding en een mislukt sinteringsproces;
  • Alle onderdelen moeten van hetzelfde materiaal zijn.

Hoe de voucher te gebruiken

Het D&S-platform van BASF is zeer eenvoudig te gebruiken en met een paar eenvoudige stappen kan de gebruiker de service boeken, de bestelling volgen en zelfs de stappen en details van de D&S-processen bekijken terwijl ze worden uitgevoerd.

Ga naar de BASF Debinding & Sintering Order Management Portal, indien u nog geen account heeft maakt u die aan, vervolgens kunt u inloggen om een D&S order aan te maken. In het menu aan de linkerzijde vindt u "Top-up Balance". Hier kunt u de reeds gekochte voucher code invullen.

Disclaimer

Deze service wordt niet door Bits2Atoms geleverd, maar door ELNIK Systems GmbH. Het gehele proces is gevalideerd en goedgekeurd door BASF, echter het succes van het proces is sterk afhankelijk van de geometrie, afmetingen en printomstandigheden van het onderdeel. Daarom wordt het ten zeerste aanbevolen om alle beschikbare informatie in de BASF Ultrafuse Metal filament gebruikershandleiding zorgvuldig te lezen en de aanbevelingen van de fabrikant nauwgezet op te volgen.

Er is een risico op falen en sommige onderdelen kunnen mogelijk niet de verwachte afwerking hebben of zelfs fragmenteren tijdens het proces. Dit is meestal het gevolg van defecten tijdens het printen, slechte hechting van lagen of ongeschikte geometrieën. Het risico op falen neemt toe naarmate het volume of de complexiteit van de onderdelen groter is. Door deze voucher te kopen, begrijpt en aanvaardt de klant dit risico en Bits2Atoms garandeert niet dat geretourneerde onderdelen aan de normen of verwachtingen van de klant zullen voldoen. In geval van een claim van deze aard dient de klant rechtstreeks contact op te nemen met het bedrijf dat verantwoordelijk is voor het leveren van de service: ELNIK Systems GmbH.

BASF debinding & sintering voucher (0,5 kg) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
BASF debinding & sintering voucher (0,5 kg)


Laatst bekeken items