opc_loader
BCN3D Technologies Sigma 3D-printer Ignis laser cutter - Bits2Atoms

BCN3D Technologies is gestart als een project van het Fundació CIM. Het Fundació CIM heeft meer dan 20 jaar ervaring in Rapid Prototyping en kennisoverdracht en loopt voorop in de technologische revolutie, zowel nationaal als internationaal.

BCN3D Technologies levert niet alleen 3D-printers, maar een complete aanpak. BCN3D Technologies geeft haar klanten de juiste kennis en technologie om hun ideeën te ontwikkelen en te realiseren. Deze andere aanpak geeft mensen de mogelijkheid om hun eigen gereedschappen en projecten zelf te maken.

Door het combineren van de diverse mogelijkheden in Digital Manufacturing Technologies is het mogelijk producten te creëren die anders nooit gemaakt hadden kunnen worden.

De professionele lijn van BCN3D Technologies bestaat uit de BCN3D Sigma FDM/FFF 3D-printer en de BCN3D Ignis laser cutter. Vooralsnog levert Bits2Atoms alleen de BCN3D Sigma 3D-printer. Heeft u interesse in de BCN3D Ignis laser cutter, neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 0575 46 95 54. We helpen u graag verder.

Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1