opc_loader

 

Over Bits2Atoms

 

Bits2Atoms staat voor een winkelconcept dat 3D-printen wil integreren in het dagelijkse leven van iedereen. Door de snelle ontwikkelingen in de wereld van 3D-printer, 3D-scanners en 3D-ontwerpsoftware is 3D-printen interessanter, makkelijker en betaalbaarder geworden. Langzamerhand gaat er een nieuwe wereld open. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan het printen van onderdelen en handigheidjes voor uw huishouden, speelgoed voor uw kinderen, relatiegeschenken of leuke decoratie voor op uw bureau. 

 

Bits2Atoms wil ook het 3D printen betaalbaar maken voor het MKB. Zij kunnen bij ons terecht voor desktop 3d-printers die de kwaliteit van dure professionele 3d-printers met gemak benaderen. 

 

Bits2Atoms biedt een steeds groeiend assortiment van alles wat u nodig heeft voor uw eigen 3D-printprojecten. Zo verkopen we 3D-printers in allerlei uitvoeringen. We hebben 3d-printers die u alleen maar hoeft uit te pakken en aan te sluiten, 3d-printers die goede prestaties leveren maar ook 3d-printers waarbij het design zeker niet onbelangrijk is. Kortom er is altijd wel een type dat past bij uw persoonlijke situatie. Ook voor filament en allerlei accessoires kunt u bij ons terecht.

 

Om 3D-printen dichterbij te brengen hebben we ook een winkel. Hier kunt u beleven hoe het werkt. Er zijn altijd 3D-printers in bedrijf. U kunt hier ook terecht om zelf producten te ontwerpen of om ontwerpen uit te laten printen. Neem hiervoor eerst contact met ons op. Onze contactgegevens vindt u hier. U kunt ook het contactformulier gebruiken.

Bits2Atoms is de distributeur van BEEVERYCREATIVE producten voor Nederland en Vlaanderen.

Reseller mogelijkheden

 

Bits2Atoms verzorgt de distributie van BEEVERYCREATIVE producten in Nederland en Vlaanderen. Heeft u een (web-) winkel met een assortiment waar de BEEVERYCREATIVE producten van toegevoegde waarde zijn? Bel of mail ons voor de mogelijkheden. Onze contactgegevens vindt u hier. U kunt ook het contactformulier gebruiken.

Raise3D 3D-printers

Raise3D Pro 2 serie professionele 3D-printers

BCN3D 3D-printers

BCN3D Epsilon W50 en W27 IDEX 3D-printers