opc_loader
Bedrijfsvakantie: wij zijn gesloten van 29-7-2024 t/m 9-8-2024. Orders worden verzonden t/m donderdag 25-7-2024.

 

Retouren

 

Toch niet blij met uw aankoop? Dan kunt u uw aankoop binnen veertien dagen zonder opgave van reden annuleren. Graag wel met alle meegeleverde toebehoren én in originele staat en verpakking. Dus bekijk het product gerust zoals u in de winkel zou doen. Voorbeeld: haal een printer uit de doos en bekijk hem van alle kanten, maar ga er niet mee printen. 

 

Na annulering heeft u 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het aankoopbedrag én, indien u de volledige order retourneert, ook de verzendkosten gecrediteerd. Voorwaarde is wel dat het product in goede orde retour ontvangen is. De kosten voor het retourneren zijn voor uzelf. Klik hier voor het retouradres.

 

U kunt niet alle producten terugsturen. Sommige vallen volgens het herroepingsrecht onder de uitzonderingen. Bij Bits2Atoms gaat het om onderstaande producten:

  • Softwarepakketten waarvan de verpakking is geopend of de verzegeling is verbroken.
  • Softwarelicenties die al door of voor u zijn geïnstalleerd of geregistreerd.
  • Verbruiksartikelen, zoals filament, beschermfolie, plakstiften en reinigingsvloeistof, waarvan de verpakking is geopend of de verzegeling is verbroken.
  • Afgesloten abonnementen en cursussen. Het gebruikte deel wordt dan altijd verhoudingsgewijs afgerekend naast een basisvergoeding van 10% in verband met de gemaakte kosten.
  • Artikelen die beschadigd of incompleet zijn. Hiervoor gelden de garantievoorwaarden.

 

Maakt u gebruik van dit herroepingsrecht, neem dan per mail contac met ons op. Hierbij kunt u het modelformulier voor herroeping gebruiken. Wilt u zeker weten dat u het product kunt retourneren, wacht dan met terugsturen op onze bevestigingsmail.