opc_loader
Revopoint professionele 3D-scanners

Revopoint

Revopoint richt zich op innovatie in hoogwaardige 3D-visiontechnologie.

3D-scanners van Revopoint onderscheiden zich door uitstekende prestaties, draagbaarheid en gebruiksgemak, waardoor Revopoint marktleider is geworden in de sector, met eindgebruikers in meer dan 150 landen en regio's wereldwijd.

Revopoint 3D-scannerproducten hebben praktische toepassingen gevonden in verschillende sectoren, waaronder intelligente hardware, medische beeldvorming, metaverse, 3D-printing, VA/AR, enzovoort. Revopoint industriële 3D-visionproducten en oplossingen bedienen met succes meer dan 100 bedrijven wereldwijd en worden veelvuldig ingezet in geautomatiseerd lassen, industriële inspectie, robotvisiebegeleiding en vele andere vakgebieden.

Revopoint MINI 2

De industriële precisie van de scanner van de MINI 2 van 0,02 mm maakt het mogelijk zelfs de kleinste onderdelen nauwkeurig te scannen en zo te presenteren. Het resulterende model heeft een hoge dichtheid van puntenwolken met een puntafstand van 0,02 mm.

Revopoint POP 3

Met de POP 3 elimineert u de noodzaak om objecten handmatig te meten door consequent en efficiënt nauwkeurige en gedetailleerde 3D-modellen vast te leggen met snelle scansnelheden tussen 12 en 18 frames per seconde, met een enkelkader precisie tot 0,05 mm en een puntafstand van 0,05 mm. De POP 3 komt het best tot zijn recht bij het scannen van middel grote objecten.

Revopoint RANGE 2

Leg grote objecten efficiënt vast met de RANGE 2, met snelle scansnelheden tussen 12 en 18 frames per seconde en een enkelkader precisie tot 0,1 mm en een puntafstand tot 0,1 mm.

Alle Revopoint 3D-scanners

Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1