opc_loader

XL/XXL filament spoelen

Heeft u een groot formaat FDM / FFF 3D-printer, print u series of lange prints en wilt u niet steeds alert zijn of er nog voldoende filament is? Bits2Atoms biedt nu groot formaat XL/XXL filament spoelen. In het 2,85 mm filament segment bieden we spoelen aan met 2,3 kg filament op de rol. In het 1,75 mm segment zijn de spoelen zelfs nog groter met maar liefst 4,5 kg filament op de rol.

1,75 mm groot formaat filament spoelen

De spoelen in het 1,75 mm segment zijn er in twee formaten. Black, White en Silver PLA zijn verkrijgbaar op spoelen met 4,5 kg filament op de rol. Black PET-G is verkrijgbaar op spoelen met 2,3 kg filament op de rol.

2,85 mm groot formaat filament spoelen

In het 2,85 mm segment wordt Black, White en Silver PLA filament aangeboden op spoelen met 2,3 kg filament op de rol. Op verzoek kunnen andere kleuren PLA geleverd worden. Heeft u interesse in andere kleuren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Toepassingen XL/XXL filament spoelen

Grote 3D-printers worden doorgaans gebruikt om grote objecten mee te printen. Niets is zo vervelend om de volgende dag te ontdekken dat een print mislukt is omdat gedurende de nacht het filament op is geraakt. Met een XXL rol kunt u veel langer doorprinten en zal het niet meer zo snel voorkomen dat de spoel leeg is en vervangen dient te worden.

Heeft u vragen met betrekking tot de groot formaat XL/XXL filament spoelen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1