opc_loader

BASF Ultrafuse Pro1 Tough PLA Filament

Artikelnr: 1219061307

BASF Ultrafuse Pro1 Tough PLA 750 gram

Ultrafuse PLA PRO1 is een technisch Tough PLA-filament dat staat voor: Snelheid - Kracht - Veelzijdigheid - Consistentie. BASF Pro1 is leverbaar in de kleuren zwart, grijs en wit op spoelen van 750 gram, 2500 gram en 4500 gram in zowel 1,75 mm als 2,85 mm. Op aanvraag ook leverbaar op spoelen van 8500 gram.

Levertijd: op voorraad

Prijs inclusief BTW:

(Prijs excl. btw) 33,50
33,50

Diameter

Filament gewicht

Kleur

+ Gratis verzenden vanaf € 100,-
+ Gratis afhalen in onze vestiging in Zutphen 
+ Eigen Technische Dienst
+ Onze klanten geven ons een 9,7 / 10 WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Pro1 Tough PLA Filament: Snel en Sterk 3D-printen van Onderdelen

Het Pro1 Tough PLA Filament is een buitengewoon veelzijdig en sterk biobased filament, speciaal ontworpen voor professionele toepassingen. Dit filament vermindert de printtijd (afhankelijk van de printer- en objectbeperkingen) en biedt doorgaans betere mechanische eigenschappen dan geprinte ABS-onderdelen. Met de mogelijkheid om de printerinstellingen aan te passen, kunt u zowel razendsnelle printsnelheden als een ongeëvenaarde oppervlakteafwerking bereiken. Bovendien zorgt de uitstekende kwaliteitscontrole ervoor dat kleur- en batchconsistentie gegarandeerd zijn. U kunt altijd vertrouwen op consistente prestaties.

Engineeringmateriaal voor Hoge Snelheid

Het Ultrafuse® PLA PRO1 filament is ontwikkeld als een thermoplastisch engineeringmateriaal met hoge printsnelheden, vergelijkbaar met PLA, maar met verbeterde mechanische eigenschappen die zelfs die van geprint ABS overtreffen. Voorheen moesten gebruikers vaak compromissen sluiten bij het vinden van een filament dat aan al hun eisen voldeed, maar met Ultrafuse® PLA PRO1 behoort dat tot het verleden.

Door te spelen met de printinstellingen kunnen gebruikers optimaliseren voor snelheid, sterkte, oppervlaktekwaliteit of een combinatie van deze eigenschappen, waardoor ze de prestatieniveaus van traditionele filamenten overtreffen. Wanneer betrouwbare en consistente prestaties print na print vereist zijn, is Ultrafuse® PLA PRO1 de ideale keuze om uw productiviteit te verhogen. Door de printtijd met minstens 30%* te verminderen, bespaart u aanzienlijk op tijd en kosten. Om deze hoge snelheden te bereiken, raden we een printertemperatuur aan tussen 220°C en 230°C*. Houd er rekening mee dat de oppervlaktekwaliteit kan worden beïnvloed bij zeer hoge snelheden. Dankzij de sterke hechting tussen de lagen biedt Ultrafuse® PLA PRO1 echter prints met verhoogde sterkte en functionaliteit.

Richtlijnen voor het 3D-printen

  • Nozzletemperatuur: 200-220 °C
  • Temperatuur van de bouwkamer: -
  • Bedtemperatuur: 50-70 °C
  • Bedmateriaal: Glas, tape bij lage temperatuur
  • Nozzlediameter: ≥ 0,4 mm
  • Printsnelheid: 40-150 mm/s

Downloads

Technical Data Sheet (TDS)
Safety Data Sheet (SDS)

BASF Ultrafuse Pro1 Tough PLA Filament heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
BASF Ultrafuse Pro1 Tough PLA Filament


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items