opc_loader

 

 

Bij Bits2Atoms kunt u uw bestelling laten bezorgen of afhalen

 

               

BEZORGEN

 

Wij bezorgen onze producten met PostNL in heel Nederland. De bestellingen worden bezorgd op dinsdag t/m zaterdag tussen 09.00 en 18.00 uur. Bezorgen op zon-, maan- en feestdagen is helaas niet mogelijk. Alleen in drukke perioden, zoals bijvoorbeeld rond de feestdagen, kan het voorkomen dat uw product ‘s avonds wordt afgeleverd. 

 

De Kosten
Bestellingen met een waarde van €100,00 of meer worden helemaal gratis bezorgd. De verzendkosten van alle andere pakketten zijn afhankelijk van het gewicht: tot 23 kg betaalt u €8,12 incl. BTW en tussen de 23 en 31,5 kg betaalt u €11,80 incl, BTW.

 

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?
Heeft u een bestelling geplaatst dan kunt u uw pakket volgen met de Track-&-Trace-code die u per mail van ons krijgt. Met uw postcode en de Track-&-Trace-code kunt u de bezorgstatus van uw pakket controleren. Bent u de eerste keer niet thuis dan wordt het bezorgd bij uw buren of wordt het de volgende dag opnieuw aangeboden. Met de ‘niet-thuis-code’ die de bezorger de eerste keer bij u heeft achtergelaten kunt u zelf aangeven wanneer de bezorger het beste opnieuw langs kan komen. 

 

Niet thuis bij de tweede bezorgpoging?
Is het niet gelukt om uw pakket bij de tweede bezorgpoging af te leveren dan kunt u de zending ophalen bij een PostNL-locatie bij u in de buurt. U heeft hiervoor drie weken de tijd. Neem altijd een geldig legitimatiebewijs mee.

Overigens kunt u na de eerste bezorging via MijnPakket.nl zelf afleveraanpassingen doorvoeren. U kunt dan bijvoorbeeld het bezorgadres wijzigen. Kijk voor alle mogelijkheden en de extra kosten die hieraan verbonden zijn op de website van PostNL.

 

Bezorging bij de buren
De meeste pakketten worden door ons aangetekend verzonden. Deze worden niet bij de buren afgeleverd omdat u hier zelf voor moet tekenen.
Wilt u zeker weten dat uw pakket niet bij de buren bezorgd wordt, dan kunt u ons vragen om ‘Alleen huisadres’ op het pakket te vermelden. PostNL biedt het pakket dan alleen aan op uw adres. 

Bezorging in het buitenland
Wilt u een bestelling plaatsen en woont u in het buitenland, neem dan contact met ons op. Woont of werkt u binnen de BeNeLux of Duitsland dan kunt u gewoon via de webshop bestellen. We bezorgen bestellingen boven de €100,00 gratis.


 

 

              

AFHALEN

 

 

Wilt u uw bestelling ophalen in onze vestiging? Plaats dan eerst een bestelling op onze webshop. Na ontvangst van uw betaling, leggen we de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat producten die niet op voorraad zijn soms rechtstreeks door onze leveranciers verstuurd worden. Met een reservering weet u zeker dat alles voor u klaar ligt. Bij het ophalen moet u de bevestigingsmail meenemen.