opc_loader

 

Garantie

 

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer u een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorzien wij u zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel doen wij dit door vervanging, reparatie of terugbetaling.

 

Naast de wettelijke garantie geldt voor bepaalde artikelen de fabrieksgarantie. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt gegeven door de importeur of fabrikant. De fabrikant of importeur kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie. Meer informatie over de fabrieksgarantie vindt u in de documentatie van het product.

 

Mocht uit onderzoek blijken dat het product binnen de garantietermijn defect is gegaan door ondeugdelijk gebruik / onderhoud / handling  of normale slijtage wordt €75,- onderzoekskosten in rekening gebracht. Daarnaast ontvangt u een offerte voor de reparatie. Dit kan eventueel telefonisch. Wanneer u niet akkoord gaat met de prijsopgave worden alleen kosten voor het onderzoek en de verzendkosten in rekening gebracht.

 

Voor uw 3d-printer kunt u ook een servicecontract afsluiten. Dan bent u ervan verzekerd dat u binnen de afgesproken response tijd een Service Technicus van Bits2Atoms op locatie is om het defect te verhelpen. neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier.