opc_loader

+++ Persoonlijke aandacht +++ Passie voor 3D printen +++ Gratis verzenden vanaf € 100,-  +++ Sinds 2014 +++    WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

 

Nu bereikbaar voor iedereen, uw eigen uitgeprinte 3D-ontwerp!

 

Particulier

Heeft u een 3D-model dat u driedimensionaal wilt uitprinten, dan kunt u bij ons terecht. Kom met uw ontwerp langs in de winkel in Zutphen. Samen zullen we dan bekijken hoe uw ontwerp het beste uitgeprint kan worden en wat de totale kosten zullen zijn.

Op websites als Thingiverse kunt u kant-en-klare-ontwerpen downloaden. Of u het ontwerp van dergelijke sites heeft gedownload of zelf heeft ontworpen maakt voor ons niet uit. Wij kunnen bijna alles uitprinten in PLA. Voorwaarde is wel dat het bestand een .stl-file is én de afmetingen niet groter zijn dan 29,7 bij 21,0 bij 20,0 cm.

 

Zakelijk

De meeste bedrijfsmatige opdrachten zitten in de ontwerpfase. Daarvan kunnen we uiteraard geen beeldmateriaal laten zien. Wij gaan namelijk zeer vertrouwelijk om met uw informatie en houden dit geheim voor derden. Op verzoek kunnen wij een getekende geheimhoudingsverklaring verstrekken vóór aanvang van de werkzaamheden.

Verder gaan wij er vanuit dat u eigenaar bent van de aangeleverde bestanden. Wij kunnen de opdracht niet uitvoeren zonder de vereiste, voorafgaande schriftelijke toestemming van de maker of de eventuele rechthebbende.

Maak hier een afspraak om erachter te komen wat wij kunnen doen voor uw bedrijf.

Menu