opc_loader

Mass Portal accessoires

Accessoires voor de Mass Portal Pharaoh 3D-printer.

 

Mass Portal filament droger - binnenkort verwacht bij Bits2AtomsMass Portal filament drogers

Onlangs (juli 2017) heeft Mass Portal haar productassortiment uitgebreid met filament drogers. De drogers zijn te gebruiken voor alle FDM / FFF printmaterialen. Print u regelmatig met PVA of Nylon? Dan is een droger feitelijk onmisbaar. De drogers zijn ook toe te passen in combinatie met 3D-printers van andere fabrikanten.

Drogen - Voorverwarmen - Invoeren

Volledig onafhankelijk van omgevingsinvloeden zijn? De filament drogers bereiken dat in 3 stappen. Het filament wordt gedroogd met een proces gelijk aan industriële droogprocessen, vervolgens wordt het filament op de ideale verwerkingstemperatuur gebracht om tenslotte rechtstreeks uit de droger naar de printer te worden geleid (het filament blijft dus in de droger tijdens het printen).

De drogers komen in 3 afmetingen: FD1 (1 spoel tot 1 kg), FD1+1 (2 spoelen tot 1 kg) en FD5 (1 spoel tot 5 kg). De FD1 en FD1+1 zijn leverbaar vanaf oktober 2017. De FD5 is leverbaar vanaf november 2017. Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1