opc_loader
CraftBot 3D-printers

CraftUnique 3D-printers

CraftUnique CraftBot Plus

De Craftbot Plus won de 3D Hubs Plug'n Play Best Of in zowel 2017 als 2018 en was een Top Prosumer Unit in 2017. Inmiddels heeft deze machine een upgrade gekregen en is nog waardevoller geworden.
 
Met de nieuwigheden werd de CraftBot Plus nog betrouwbaarder, duurzamer en gebruiksvriendelijker dan ooit tevoren. Met de mogelijke toevoeging van het filamentbewakingssysteem en de standaardgarantie van 5 jaar, is deze 3D-printer zeer geschikt voor onderwijsinstellingen en professionele gebruikers die kwaliteit willen combineren met een redelijke prijs.

CraftUnique CraftBot Flow Generation

Dit gebruiksvriendelijke 3D-ecosysteem biedt een reeks enkele en dubbele extruder oplossingen, gecombineerd met een groot bouwvolume en een direct aandrijfsysteem. CraftBot Flow Generation 3D-printers kunnen printen met een groot aantal materialen, in een of meer materialen.

De belangrijkste kenmerken van de CraftBot Flow Generation zijn effectiviteit, betrouwbaarheid en hoogwaardige technologie. Effectiviteit wordt geleverd door de unieke combinatie van een enorm printvolume, vooral met de XL-printers, een speciaal ontworpen printbed met flexibele metalen plaat en een vereenvoudigd kalibratieproces. CraftBot staat bekend als de 'tank' en heeft nieuwe volledig metalen hot-ends en een filamentbewakingssensor voor een soepele werking en optimale betrouwbaarheid van alle machines in de stroomgeneratie. Ten slotte verbetert de integratie van het Pr3dator-moederbord, een gloednieuwe raspberry pi-microcomputer, een nieuwe versie van CraftWare die is aangepast voor zowel de webinterface als het 5-inch kleuren-touchscreen de gebruikerservaring van deze machines.

CraftWare

CraftWare is CraftUnique's GRATIS, snelle, eenvoudig te gebruiken slicer-software die uw digitale 3D-object omzet in een .gcode-toolpath-indeling die door de meeste 3D-printers wordt begrepen.

CraftWare werkt voornamelijk als een slicer voor solide 3D digitale objecten, maar het is ook een uitstekend hulpmiddel voor vele andere taken. U kunt uw afdrukken interactief beheren, waardoor de printtijd wordt verkort en de optimale ondersteuning voor het printen wordt gevonden. CraftWare maakt ook gebruik van de meest indrukwekkende gcode-visualizer op de markt; Hiermee kunt u elke print laag voor laag bekijken, vanuit elke hoek, zodat u gemakkelijk alle plaatsen kunt detecteren die u mogelijk wilt wijzigen voordat u gaat printen.

Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1