opc_loader

PolyMaker PolySupport (break away)

Artikelnr: 1202051301

Polymaker PolySupport ondersteuningsmateriaal

Met Polymaker PolySupport™ print u ondersteuningsstructuren die gemakkelijk met de hand kunnen worden verwijderd. Polymaker PolySupport™ is leverbaar in 1,75 mm en 2,85 mm op spoelen van 750 gram.

Levertijd: webvoorraad, voor 14:00 besteld, vandaag verzonden!

Prijs inclusief BTW:

(Prijs excl. btw) 41,28
41,28

Diameter

+ Gratis verzenden vanaf € 100,-
+ Gratis afhalen in onze vestiging in Zutphen 
+ Eigen Technische Dienst
+ Onze klanten geven ons een 9,7 / 10 WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Artikelnummers
EAN:
6938936701880

Polymaker PolySupport

PolySupport™ is een materiaal dat is ontworpen om een één van de meest vervelende problemen op te lossen in desktop FDM / FFF 3D-printing: het printen en daarna verwijderen van ondersteuningmateriaal. PolySupport™ zorgt voor ondersteuningsstructuren die gemakkelijk met de hand kunnen worden verwijderd.

Nooit meer gedoe

PolySupport™ werkt net als uw gewone 3D-filamenten. Eenvoudig te printen en op te slaan. Geen gevoeligheid voor normaal vocht of warmte en geen noodzaak om met gevaarlijke organische oplosmiddelen te werken.

Freedom of Creation

Hoe vaak heeft u een deel alleen geprint om erachter te komen dat de print mislukte vanwege het gebrek aan ondersteuning, of hoe moeilijk het kan zijn om de ondersteuning te verwijderen zonder het onderdeel te beschadigen? PolySupport™ is de oplossing. PolySupport™ is een materiaal dat speciaal is ontworpen om ondersteuningsstructuren te genereren die geschikt zijn om het onderdeel dat wordt gebouwd te ondersteunen, en toch uiterst eenvoudig achteraf is te verwijderen.

Single & Dual Extruders

PolySupport™ kan worden gebruikt op zowel dual als single-extrusion printers. Het kan worden gebruikt als speciaal ondersteunend materiaal (dual-extrusie) of als model- en ondersteuningsmateriaal (single-extrusion). In beide gevallen kan de steunstructuur eenvoudig worden verwijderd. Dus ongeacht welke printer u ook heeft, u kunt vertrouwen op PolySupport™ om uw creaties te ondersteunen.

Printoppervlak

Alle Polymaker producten werken goed met gewone printoppervlakken zoals de blauwe tape, Kapton-tape, glas, enz. Voor de beste gebruikerservaring wordt aangeraden om Polymaker materialen te gebruiken met BuildTak.

Eigenschappen

Density 1.20 – 1.25 g/cm3
Diameters 1.75 mm or 2.85 mm
Tolerance ± 0.05 mm, 50 Microns
(Typical~ ± 0.02 mm )
Recommended printing temperature 225 – 235 °C
Recommended printing speed ≤ 50 mm/s
Recommended heated bed temperature Not Required

PolyMaker PolySupport (break away) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
PolyMaker PolySupport (break away)


Laatst bekeken items