opc_loader

Nieuwe producten bij Bits2Atoms, najaar 2022

Nieuwe producten bij Bits2Atoms, najaar 2022

Nieuwe producten bij Bits2Atoms, najaar 2022

 

Nu de zomer periode weer is afgelopen zijn er weer veel nieuwe producten gelanceerd. Een selectie daarvan hebben wij opgenomen in ons assortiment. Instap filament 3D-printeters, instap resin 3D-printers en een instap 3D-scanner. Grote kans dat er voor u ook wat bijzit dat interessant is voor voor kleine bedrijven, enthousiaste hobbyisten of in het onderwijs. Met name de nieuwe Einstar 3D-scanner is de moeite waard voor gebruik in het onderwijs.

 

Filament 3D-printers, instap niveau

De Creality Ender-3 S1 Pro 3D-printer is een zeer complete 3D-printer met alles aan boord: hoge temperaturen (tot 300 graden), krachtige extruder met dubbele getande aandrijving, direct drive - dus ook geschikt om met flexibele materialen te printen -, flexibel uitneembaar printbed, en nog veel meer. Neem snel een kijkje bij deze nieuwe loot aan de stam van Creality: Ender-3 S1 Pro.

Iets minder geavanceerd maar wel veel waar voor uw geld is de Creality Ender-3 v2 Neo 3D-printer. Deze printer heeft een bowden extruder en een maximale printtemperatuur van 260 graden. Uitstekend voor het printen met de standaard materialen zoals PLA en PETG. Meer over deze net wat voordeligere 3D-printer leest u hier: Ender-3 v2 Neo.

 

Resin 3D-printers

Hoewel Anycubic ook filament 3D-printers maakt, is het bedrijf vooral bekend geworden met hoge kwaliteit resin 3D-printers met een aangenaam prijsniveau. Ideaal als u zo af en toe een model moet printen met een hoog detail niveau.

De Anycubic Photon M3 Resin 3D-printer is de eerste uit een nieuwe serie resin 3D-printers van Anycubic. De Photon M3 is een LCD 3D-printer. De printer kenmerkt zich door een groter scherm voor grotere objecten en hogere resolutie voor meer detaillering. Later dit jaar volgen ook nog de M3 Plus en M3 Max. Meer over de Anycubic Photon M3 resin 3D-printer leest u hier: Photon M3.

Bent u op zoek naar een nog hogere resolutie om extreem gedetailleerde prints te maken? Dan is de Anycubic Photon Ultra DLP 3D-printer de printer voor u. De Photon Ultra is, in tegenstelling tot de “gewone” Photon resin 3D-printers, geen LCD printer maar een DLP resin 3D-printer. Waar bij een LCD printer het UV-licht door het LCD scherm wordt afgeschermd wordt bij een DLP printer het licht juist middels een spiegelsysteem selectief gestuurd. Dit geeft een ongekende resolutie in deze prijsklasse. Meer over deze Ultra hoog detail 3D-printer leest u hier: Photon Ultra.

Anycubic resin 3D-printers kunnen overweg met resin van alle bekende fabrikanten. Maar wilt u het zichzelf zo makkelijk mogelijk maken? Ga dan voor Anycubic's eigen resin. Anycubic Normal Resin is de standaard resin van Anycubic die geschikt is voor vele doeleinden, maar vooral tot zijn recht komt in zichtmodellen of onderdelen met weinig mechanische belasting. U vindt Anycubic resin hier: Normal Resin.

 

3D-scanner

Shining3D is inmiddels een gevestigde naam geworden in het professionele segment 3D-scanners. Gaat het u vooral om digitaliseren van de wereld om u heen, dan is de nieuwe Shining3D Einstar 3D-scanner een stuk aangenamer geprijsde oplossing. Deze handheld 3D-scanner is geschikt voor zowel buiten als binnen en kan ook worden gebruikt om personen in te scannen. Meer over deze verrassende 3D-scanner leest u hier: Einstar 3D-scanner.

 

Accessoires

Als u naast 3D-printen zo af en toe ook wel eens wat wil graveren met een laser, dan is de Ender-3 S1/S1 Pro CV-LaserModule een mooie aanvulling op uw Ender-3 S1 of Ender-3 S1 Pro 3D-printer. U bouwt uw printer eenvoudig om tot een laser graveerder voor diverse materialen. Meer over de toevoeging leest u hier: Ender-3 S1/S1 Pro laser module.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.