opc_loader

BEEVERYCREATIVE 's 3d printer zelfbouw prusa

BEEVERYCREATIVE 's 3d printer zelfbouw prusa

helloBEEprusa 3d printer zelfbouw prusa

Deze 3d printer zelfbouw prusa is ontworpen door de makers van de populaire BEETHEFIRST 3d printer. En dat is te merken. Nog nooit was een bouwpakket zo bouwvriendelijk, compleet en prettig geprijsd!

De mensen achter de populaire BEETHEFIRST 3D printer hebben al hun kennis en ervaring gestopt in het ontwikkelen van een zeer compleet en makkelijk zelf te assembleren bouwpakket. De printer is het resultaat van het geweldige open-source werk van Josef Prusa en de samenwerking tussen Hello3DPrintingWorld en BEEVERYCREATIVE.

3d printer zelfbouw prusa

De helloBEEprusa heeft de veelzijdigheid van een entry-level 3D-printer en is ontwikkeld om lang mee te gaan. Het stijve stalen frame geeft extra stijfheid en dankzij de volledig metalen dual extruder kan de helloBEEprusa overweg met alle materialen die geschikt zijn voor FFF/FDM printers. De helloBEEprusa beschikt standaard over een verwarmde, glazen bouwplaat

helloBEEprusa 3d printer zelfbouw prusa Bits2Atoms

De helloBEEprusa is ontworpen om één van de beste in de markt te zijn. De helloBEEprusa staat voor modulariteit en veelzijdigheid, tegen een zeer aantrekkelijk prijs.

Stap voor stap assembleren

Het helloBEEprusa bouwpakket bevat alle onderdelen die je nodig hebt én een handleiding die je helpt bij het stap voor stap assembleren van de printer.

Twee kleuren en heel veel materialen

Door de volledig metalen dual extruder print de helloBEEprusa met alle gangbare materialen, waaronder

  • PLA, ABS, PLA-PHA
  • PVA voor het printen van wateroplosbaar support materiaal
  • compositen zoals PLA met hout, PLA met carbon, PLA met koper
  • en nog veel meer

helloBEEprusa 3d printer zelfbouw prusa dual extruder Bits2Atoms

Conclusie

Deze 3d printer zelfbouw prusa biedt heel veel waar voor zijn prijs van € 640,- inclusief BTW. Binnenkort te bestellen in onze webshop. Je kan nu echter al je interesse kenbaar maken door een mail naar info@bits2atoms.nl te sturen.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.