opc_loader

Einstar 3D-Scanner

Artikelnr: 1120000306

Einstar 3D Scanner

  • Gemakkelijk instellen en te gebruiken, zowel binnen als buiten
  • Gegevens van hoge kwaliteit met een puntafstand tot 0,1 mm
  • Hoge kleurgetrouwheid dankzij een ingebouwde RGB-kleurencamera

Levertijd: 3 - 4 werkdagen

Prijs inclusief BTW:

(Prijs excl. btw) 957,85
957,85

+ Gratis verzenden vanaf € 100,-
+ Gratis afhalen in onze vestiging in Zutphen 
+ Eigen Technische Dienst
+ Onze klanten geven ons een 9,7 / 10 WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Artikelnummers
EAN:
6970163080529

Einstar 3D Scanner

EINSTAR, een betaalbare handheld 3D-scanner, maakt 3D data van hoge kwaliteit beschikbaar voor iedereen. De Einstar wordt zeer compleet geleverd, u vindt in de verpakking een handheld 3D-scanner met Exstar software, een lichtgewicht draagkoffer met een reeks accessoires: een siliconen hoesje, een gebruikershandleiding, positioneringsmarkers, een doekje om de lens af te vegen, een draagriem, een voeding en een USB-kabel.

SHINING 3D Einstar 3D-scanner. Zeer complete 3D-scanner - Bits2Atoms

Betere resultaten met Einstar

Einstar 3D-scanner kan hoogwaardige scans leveren met een hoge kleurgetrouwheid en detaillering. De scanner verzamelt snel en eenvoudig point cloud data met een hoge dichtheid en een puntafstand tot 0,1 mm. Dankzij een ingebouwde RGB-kleurencamera bestaan de 3D-gegevens uit authentieke kleuren. Bovendien optimaliseert de ingebouwde technologie voor detailverbetering de puntenwolk voor volledige gegevensverwerving.

SHINING 3D EINSTART - hoge kwaliteit 3D-scans - Bits2AtomsSHINING 3D EINSTAR 3D-scanner - natuur getrouwe kleuren - Bits2AtomsSHINING 3D EINSTART 3D-scanner - techniek helpt om data te krijgen - Bits2Atoms

Betere ervaring met Einstar

Scannen met Einstar is zowel gemakkelijker als preciezer. Dankzij een intelligent algoritme, een automatische uitlijning en slimme trackingprestaties kan Einstar soepel en snel scannen met een snelheid tot 14FPS. Verder is de scanner uitgerust met 3 infrarood VCSEL-projectoren, 2 stereodieptescamera's en 1 RGB-camera voor stabiel scannen buitenshuis. Het scannen van zelfportretten is handiger met Einstar's ''Hair mode'' die voldoende haargegevens levert en de volledigheid van de gehele gegevens verbetert. Het ontbreken van projectorlicht tijdens het scanproces zorgt ook voor veilig en comfortabel scannen van ogen.

SHINING 3D EINSTART 3D-scanner - makkelijk te gebruiken - 3D-scannerSHINING 3D EINSTAR 3D-scanner - zowel binnen als buiten - Bits2AtomsSHINING 3D EINSTAR 3D-scanner - veilig voor ogen en kan beter haar scannen - Bits2Atoms

Product video

Einstar 3D-Scanner heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Einstar 3D-Scanner


Laatst bekeken items