opc_loader

Anycubic - Normal UV Resin 1kg

Artikelnr: 1218000407

Anycubic - Normal UV Resin 1kg

  • Resin monomeer & foto-initiator
  • Leverbaar in zwart, grijs, wit en transpatant (helder)
  • UV-golflengte 365-410nm
  • Bodembelichtingstijd 20-60s, normale belichtingstijd 5-15s

Levertijd: 3 - 4 werkdagen

Prijs inclusief BTW:

(Prijs excl. btw) 24,75
24,75

Kleur

+ Gratis verzenden vanaf € 100,-
+ Gratis afhalen in onze vestiging in Zutphen 
+ Eigen Technische Dienst
+ Onze klanten geven ons een 9,7 / 10 WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Artikelnummers
EAN:
0605175698320

Standaard UV-resin van Anycubic

Anycubic's standaard UV-resin heeft de sterkte van gegoten onderdelen, heeft geen overmatige krimp, verbetert de printsnelheid, verkort de uithardingstijd en verbetert de printefficiëntie van LCD-machines.

Het materiaal is stijf en taai. Een model geprint met te sterk materiaal kan gemakkelijk leiden tot breken van het model, maar te flexibel materiaal geeft weinig details en vervorming tijdens het printen, wat de vormnauwkeurigheid en esthetiek zal beïnvloeden. De resin is stabiel onder verschillende omgevings omstandigheden en is gemakkelijk op te slaan.

Lage krimp en hoge precisie: ANYCUBIC UV-resin print de modellen met een lage krimp tijdens het fotouithardingsproces, wat zorgt voor een hoge precisie en een glad oppervlak.

Snelle uitharding en sterke stabiliteit: ANYCUBIC-fotopolymeerresin is speciaal ontwikkeld om de vormingstijd te verkorten met zijn buitengewone vloeibaarheid, en het 3D-model vertoont na uitharding een goede stabiliteit in een vochtige en corrosieve omgeving.

Stijfheid en taaiheid: ANYCUBIC LCD-hars heeft een goede combinatie van hardheid en taaiheid, waardoor het model gemakkelijk kan worden verwijderd en nauwkeurige printdetails worden geleverd.

Meerdere kleuren en universele compatibiliteit: ANYCUBIC-standaardresins zijn compatibel met alle DLP/LCD 3D-printers, werken het beste met ANYCUBIC LCD 3D-printers, meerdere kleuren naar keuze.

Voor gebruik goed schudden om de functionele componenten volledig te mengen en de kleurpasta volledig in de resin te mengen. Anders kan een ongelijkmatige kleuring van de print optreden.

Anycubic - Normal UV Resin 1kg heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Anycubic - Normal UV Resin 1kg


Laatst bekeken items