opc_loader

Polymaker PolyFlex

Polymaker PolyFlex filament

PolyFlex™ is een zeer flexibel en toch eenvoudig te printen 3D-printmateriaal. Met een goede elasticiteit en een grote strain-to-failure opent PolyFlex ™ een volledig nieuw toepassingsgebied.

Prijs inclusief BTW

(Prijs excl. btw) 41,28
49,95
Diameter
Kleur

+ Gratis verzenden vanaf € 100,-
+ Gratis afhalen in onze vestiging in Zutphen 
+ Eigen Technische Dienst
+ Onze klanten geven ons een 9,5 / 10 WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Artikelnummers
EAN:
6938936701071

Polymaker PolyFlex flexibel filament

Flexibel

PolyFlex™ heeft een "Shore A" hardheid van 90-95A en een grote rek tot breuk van meer dan 400%. Dit zijn geteste waarden die zijn verkregen uit daadwerkelijk geprinte onderdelen. Wat dit betekent is dat PolyFlex™ u flexibele onderdelen geeft zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het breken van onderdelen.

Printercompatibiliteit

Eén van de belangrijkste doelen bij het ontwikkelen van PolyFlex™ was om het voor iedereen gemakkelijk te maken te gebruiken. Van flexibele filamenten is bekend dat ze moeilijk zijn om mee te werken. Nu niet meer. PolyFlex™ is ontworpen om compatibel te zijn met bijna alle desktop FDM / FFF printers en vereist geen hardwarewijziging. Het print niet alleen soepel, maar hecht ook goed aan een grote verscheidenheid aan oppervlakken zonder dat een verwarmde bouwplaat nodig is, waardoor u aan niets anders hoeft te denken dan welk model u gaat printen.

Flex-up uw fantasie

Het zachte en flexibele karakter van PolyFlex™ opent een nieuwe dimensie van wat men kan doen met desktop 3D-printers. Kleding, schoenen, wearables, protheses ... noem maar op. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Instellingen

Aanbevolen printg temperatuur:
220 – 235 °C (Diameter of 1.75 mm)
220 – 235 °C (Diameter of 2.85 mm)

Aanbevolen printsnelheid:
30 – 90 mm/s

Aanbevolen verwarmd bed temperatuur:
Niet nodig

Profiel voor Raise3D printers

Het Open Filament Program (OFP) is een samenwerking tussen Raise3D en Filament Manufacturers voor het identificeren en selecteren van de best presterende filamenten voor Raise3D printers. Van diverse Polymaker filamenten zijn profielen beschikbaar. Bekijk ze op de website van Raise3D.

Productvideo

Polymaker PolyFlex heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items