opc_loader

KIMYA PETG-S food save filament

KIMYA PETG-S Filament 1,75 mm of 2,85 mm

KIMYA PETG-S is een voedselveilig (food save) filament. Transparant is FDA CFR 21 gecertificeerd, alle kleuren zijn EU10/2011 gecertificeerd. KIMYA PETG-S wordt geleverd op spoelen van 750 gram. Op verzoek kan dit filament ook geleverd worden op spoelen van 2,2 kg.

Levertijd: 3 - 4 werkdagen

Prijs inclusief BTW:

(Prijs excl. btw) 21,00
21,00

Diameter

Kleur

+ Gratis verzenden vanaf € 100,-
+ Gratis afhalen in onze vestiging in Zutphen 
+ Eigen Technische Dienst
+ Onze klanten geven ons een 9,7 / 10 WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Artikelnummers
EAN:
3112539804138

KIMYA PETG-S is gemakkelijk te printen

PET (polyethyleentereftalaat) is een van de meest gebruikte kunststoffen ter wereld. PET is bijvoorbeeld terug te vinden in alledaagse toepassingen zoals drinkflessen, voedselcontainers en verpakkingen. De kunststof wordt ook vaak gebruikt voor toepassingen die een hoge transparantie vereisen.

KIMYA PETG-S is een PET gemodificeerd met glycol. Dit betekent dat het wat taaier is dan puur PET en ook makkelijker te printen is. PETG-S is een amorfe kunststof die het perfecte compromis biedt tussen flexibiliteit en mechanische weerstand. Het materiaal is ongevoelig voor vocht en biedt een uitstekende hechting tussen de lagen.

Toepassingen van KIMYA PETG-S

Het filament van de Franse fabrikant is perfect geschikt voor het maken van eenvoudige armaturen of beugels. PETG wordt vaak gebruikt om een ​​onderdeel te produceren waar een simpele PLA niet voldoende is. PETG biedt een hogere temperatuurbestendigheid (80°C) en een betere mechanische weerstand. PETG wordt ook vaak gebruikt bij prototyping.

Voordelen van KIMYA PETG-S

  • Geen geur bij het printen
  • Hydrofoob (waterafstotend)
  • Hoge slagvastheid
  • Voedsel veilig

KIMYA PETG-S food save filament heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
KIMYA PETG-S food save filament


Laatst bekeken items