opc_loader

Verhoog de Productiviteit van uw 3D Printfarm met de Raise3D Pro3 Plus

 Verhoog de Productiviteit van uw 3D Printfarm met de Raise3D Pro3 Plus

Verhoog de Productiviteit van Uw 3D Printfarm met de Raise3D Pro3 Plus

 

Raise3D staat bekend om zijn toewijding aan betrouwbaarheid en indrukwekkende bouwvolumes, en de Raise3D Pro3 Plus is daar geen uitzondering op. Met afmetingen van 300 × 300 × 605 mm biedt deze professionele 3D-printer een ruim werkbereik dat perfect is voor grootschalige projecten in jouw 3D printfarm.

De Pro3 Plus onderscheidt zich verder door zijn dubbele extrusiemogelijkheden, waardoor het gemakkelijk wordt om tegelijkertijd met een basismateriaal en een ondersteunend materiaal te printen. Dit zorgt voor efficiëntie en bespaart kostbare tijd.

Wat deze printer echt onderscheidt, zijn de geavanceerde functies die zijn ontworpen om jouw workflow te optimaliseren. Van automatisch bedniveau en een geïntegreerde webcam tot Wi-Fi en ethernet connectiviteit, de Pro3 Plus is uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een naadloze gebruikerservaring.

Een ander voordeel is het open materiaalplatform, waardoor u vrijwel elk gewenst materiaal kunt printen, inclusief standaard thermoplasten en geavanceerde materialen die profiteren van de afgesloten omgeving van de Pro3. Bovendien biedt de "hervatten printen" functionaliteit gemoedsrust in geval van stroomstoringen of onverwachte onderbrekingen.

Met de cloudgebaseerde bewakings- en bedieningssoftware RaiseCloud hebt u altijd en overal toegang tot uw printproces. Monitor het proces, ontvang meldingen en beheer uw printers vanaf één centrale locatie, zonder beperkingen qua gebruikers, printers of printtaken. RaiseCloud is ontworpen met data-veiligheidsnormen voor ondernemingen in gedachten, inclusief versleuteling voor printers en een AWS-server-firewall van hoge prestaties.

Daarnaast biedt Raise3D Academy toegang tot stapsgewijze handleidingen en "hoe doe je" artikelen, waardoor jouw personeel hun vaardigheden kan verbeteren en zich kan specialiseren in installatie, onderhoud en printen.

Bovendien biedt Raise3D een breed scala aan printers en technologieën, waardoor uw printfarm naadloos kan worden geïntegreerd met FDM-, resin- en metaal-3D-printers, allemaal op hetzelfde ecosysteem.

Wilt u uw printfarm verder uitbreiden? Ontdek ook de metalen FDM 3D-printers, zoals de Raise3D Forge1 en de MetalFuse, evenals de nieuwe resin technologie van Raise3D, de DF2 Solution.

Kortom, met de Raise3D Pro3 Plus haalt u een krachtige en veelzijdige printer in huis die perfect is afgestemd op de eisen van jouw 3D printfarm. Verbeter de efficiëntie, verhoog de productiviteit en blijf concurrentieel in de wereld van 3D-printen. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van Raise3D.

 

Genoemde producten in dit artikel:

Raise3D Pro3 3D-printer https://www.bits2atoms.nl/3d-printers/raise3d-3d-printers/raise3d-pro3-fdm-3d-printer
Raise3D Pro3 Plus 3D-printer https://www.bits2atoms.nl/3d-printers/raise3d-3d-printers/raise3d-pro3-plus-fdm-3d-printer
Raise3D Forge1 3D-printer https://www.bits2atoms.nl/3d-printers/raise3d-3d-printers/raise3d-forge1-fdm-metaal-3d-printer
Raise3D Metal Fuse, dé FDM Metaal 3D-print oplossing https://www.bits2atoms.nl/3d-printers/raise3d-3d-printers/raise3d-metalfuse-set
Raise3D DF2 Resin Solution https://www.bits2atoms.nl/3d-printers/raise3d-3d-printers/raise3d-df2-complete-package

 

Bits2Atoms is partner van Raise3D voor de levering en implementatie van Raise3D 3D-print oplossingen.

 

#raise3d #raise3dpro3 #3dprintfarm #professionele3dprinter

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.