opc_loader
Het is momenteel erg druk bij onze vervoerders PostNL, DHL en DPD. Het kan daarom langer duren voordat uw pakket bij u wordt afgeleverd.

Raise3D Hyper Speed Upgrade Kit

Raise3D Hyper Speed Upgrade Kit

Raise3D introduceert 3D-printen op Hyper Speed

 

3D-printen voor het maken van prototypes is zo langzamerhand gemeengoed geworden. Anders ligt dat nog voor het 3D-printen van eindproducten. Veel gehoord is dat 3D-printen te langzaam gaat (wij schreven daar in 2015 al eens over “Is 3D-printen te langzaam?”). Met de komst van zogenaamde IDEX 3D-printers (uitgevonden door BCN3D en later ook door o.a. Raise3D toegepast in de E2 3D-printer) werd het 3D-printen van kleine series een stuk aantrekkelijker.

Met de introductie van de Hyper Speed Upgrade Kit voor Raise3D Pro3 en Pro3 Plus 3D-printers zorgt Raise3D echter voor een doorbraak op het gebied van professioneel FFF 3D-printen. 100% kwaliteit, 3 - 5 maal sneller en 300%+ productiviteit!

 

De Hyper Speed Upgrade Kit bestaat uit een nieuwe versie van ideaMaker, hyper speed firmware (alleen te installeren met de code in de kit), 2 Hyper Speed Hot Ends, een calibratie module, en spoel Hyper Speed PLA filament en een spoel Hyper Speed ABS filament.

De Raise3D Hyper Speed Upgrade Kit voor Pro3 serie 3D-printers is per direct te bestellen: Hyper Speed Upgrade Kit Pro3. Begin januari 2023 komen ook de eerste Hyper Speed Filamenten los beschikbaar. Gestart wordt eerst met Raise3D Hyper Speed PLA Filament en Raise3D Hyper Speed ABS Filament. Andere materialen, waaronder PET-G, volgen in de loop van 2023.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.