opc_loader
Raise3D Demosessie, introductie van de E2 3D-printer speciaal voor onderwijsinstellingen. Woensdag 6 november, 19:30. Deelname gratis.

Raise3D E2 IDEX FDM 3D Printer

Raise3D

Raise3D E2 IDEX FDM 3D Printer

De Raise3D E2 is een multifunctionele 3D-printer, speciaal voor onderwijsinstellingen. De printer is voorzien van 2 onafhankelijke printkoppen (IDEX system).

Offerte aanvragen

Levertijd: de Raise3D E2 is uitsluitend beschikbaar voor onderwijsinstellingen, levertijd op aanvraag. PRE-ORDER is vanaf heden mogelijk.

Prijs inclusief BTW:

(Prijs excl. btw) 2.499,00
3.023,79
x

+ Gratis verzenden vanaf € 100,-
+ Gratis afhalen in onze vestiging in Zutphen 
+ Onze klanten geven ons een 9,6 / 10 WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

E2 met IDEX systeem

Deze nieuwe 3D-printer van Raise3D is kleiner dan de in veel technische / industriële omgevingen gebruikte Pro 2 en Pro 2 Plus. De Raise3D E2 heeft een printvolume van 330 x 240 x 240 mm en maakt gebruik van een Independent Dual Extrusion (IDEX) systeem, waardoor beide printkoppen onafhankelijk van elkaar kunnen werken (ideaal voor printen met meerdere materialen voor meer complexe onderdelen of voor het printen van twee objecten tegelijk).

De 3D-printer wordt geleverd met het printbeheerecosysteem RaiseCloud, RaiseFactory (een desktop-gebaseerde oplossing voor fabrikanten) en het Open Filament-programma.

Raise3D E2, de 3D-printer gemaakt voor het onderwijs

Hoewel de E2 een 3D-printer van industriële kwaliteit is, is deze zowel gebruiksvriendelijk als krachtig. Kenmerkende eigenschappen van de E2 zijn o.a. automatische printbed levelling, automatisch pauzeren wanneer de deur wordt geopend, een energiebesparende modus, een flexibele bouwplaat om gemakkelijk 3D-prints te verwijderen en een industriële video-ondersteunde offset-kalibratie handleiding.

De Raise3D E2 is exclusief beschikbaar voor onderwijsinstellingen tegen een gereduceerde prijs van € 2499,- ex. BTW (€ 3023,79 incl. BTW).

Raise3D E2 IDEX FDM 3D Printer heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items