opc_loader

Anycubic Wash & Cure Max

Artikelnr: 1018700003

Anycubic Wash & Cure Max, schoonspoelen en uitharden

De Wash & Cure Max van Anycubic: met slechts een paar drukken op de knop kan deze machine niet alleen uw prints wassen, maar ook uitharden.

Levertijd: 2 - 4 werkdagen

Prijs inclusief BTW en verzenden:

(Prijs excl. btw) 266,80
266,80

+ Gratis verzenden vanaf € 100,-
+ Gratis afhalen in onze vestiging in Zutphen 
+ Eigen Technische Dienst
+ Onze klanten geven ons een 9,7 / 10 WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Artikelnummers
EAN:
6974662350329

Wassen en uitharden met een druk op de knop, Anycubic Wash & Cure

Kenmerken

  • Inhoud van 14,9 liter
  • Krachtig en Alcohol-Efficiënt
  • 360° Dimensional Curing

Anycubic Wash & Cure Max, een machine voor wassen en uitharden | Bits2Atoms

Grotere Afmeting, Hogere Compatibiliteit

De Anycubic Wash & Cure Max kan tot 14,9 liter bevatten, wat de afmetingen van de meeste was- en uithardingsmachines op de markt overtreft. De indrukwekkende maximale reinigingsgrootte van 300 x 165 x 300 mm is compatibel met bijna elke consumenten-resin 3D-printer met een afmeting van 35 cm en kleiner die momenteel beschikbaar is op de markt.

Anycubic Wash & Cure Max, groot vuolume | Bits2Atoms

Krachtig en Alcoholzuinig

De twee nieuwe manieren van reinigen, sproeireiniging en detailonderdompeling, zorgen voor efficiënte en grondige reiniging. Krachtige mechanische injectie elimineert achtergebleven resin op het oppervlak van de 3D-print, terwijl de onderdompelingsreiniging aan de onderkant effectief resin verwijdert uit ingewikkelde details.

Besparing op Isopropylalcohol: 4 liter isopropylalcohol is voldoende om grote modellen (25 cm en groter) te reinigen, wat meer dan 50% bespaart in vergelijking met de 8,5 liter die traditionele was- en uithardingsmachines vereisen.

Alcoholzuinig: Bovendien kan één emmer van 5 liter isopropylalcohol tot 20 modellen (25 cm en groter) reinigen, waardoor het verlies van alcohol tijdens één wasbeurt wordt geminimaliseerd.

Ondersteunt Grote 3D-Modellen: Ondersteunt het reinigen van modellen met een bouwplaat die tot 30 cm groot is (gewicht niet meer dan 1,1 kg).

Anycubic Wash & Cure Max, zuinig in gebruik | Bits2Atoms

Met één klik Wassen en Uitharden

Volledig Wassen en Uitharden met één knop. Neem afscheid van tijdrovende en arbeidsintensieve nabewerking. Ervaar een gestroomlijnde verwerking van modellen die u tijd en moeite bespaart.

360°-dimensionaal Uitharden

Met een 360° automatisch roterend uithardingsplatform biedt deze machine hogere uithardingsenergiewaarden en langere bestralingstrajecten, waardoor uitgebreide en efficiënte uitharding van uw modellen mogelijk is.

Anycubic Wash & Cure Max, het beste Wash & Cure station voor grote objecten | Bits2Atoms

Elegant All-in-One Ontwerp

De Anycubic Wash & Cure Max machine heeft een elegante parelwitte behuizing met een strakke grijze cover, wat een frisse en minimalistische esthetiek uitstraalt. Het handige all-in-one ontwerp met klapdeksel maakt eenvoudig openen en sluiten mogelijk. Het gebruikersvriendelijke bedieningspaneel zorgt voor een soepele en naadloze bedieningservaring.

Uitgebreide Bescherming met Foutdetectie

Intelligente foutdetectie en waarschuwingen informeren gebruikers wanneer de deuren niet goed gesloten zijn, wanneer er water in het apparaat is gekomen of wanneer de uitgangen tijdens het gebruik geblokkeerd zijn geraakt. Het systeem identificeert en verhelpt fouten prompt om een naadloze werking van wassen en uitharden te garanderen.

Anycubic Wash & Cure Max, veilig en makkelijk te gebruiken | Bits2Atoms

Anycubic Wash & Cure Max heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Anycubic Wash & Cure Max


Laatst bekeken items