opc_loader

CraftBot Plus Pro 3D-printer

Artikelnr: 1011000001

CraftBot Plus Pro 3D-printer

Goede, betrouwbare en betaalbare plug&play 3D-printer: CraftBot Plus Pro, 5 jaar / 5000 printuren garantie. De perfecte keus voor het basis onderwijs en de onderbouw van het voortgezet onderwijs (leeftijdsgroep 9 - 14 jaar) en thuisgebruik. Een Dome + deur is toe te voegen, hiermee wordt de printer nog veiliger. Leverbaar met grijze of witte behuizing.

Levertijd: 2 - 3 werkdagen

Prijs inclusief BTW:

(Prijs excl. btw) 1.499,00
1.499,00

Kleur

Voeg toe

+ Gratis verzenden vanaf € 100,-
+ Gratis afhalen in onze vestiging in Zutphen 
+ Eigen Technische Dienst
+ Onze klanten geven ons een 9,7 / 10 WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Artikelnummers
EAN:
5999566801815

CraftBot Plus Pro, nieuw en verbeterd

De meermaals bekroonde CraftBot Plus 3D-printer werd geüpgrade en is vanaf nu beschikbaar met glazen bouwplaat en allmetal hotend voor een nog betere printervaring.

CraftUnique CraftBot Plus Pro

Glazen bouwplaat:

Printbedden moeten vlak zijn om fouten tijdens het printen te voorkomen. Glas heeft een hoge elasticiteitsmodulus en is thermisch stabiel. Daarom blijft het vlak en zorgt ervoor dat de levelling van het bed overal consistent blijft.

De meeste gebruikers willen dat de onderkant van hun print zo glad mogelijk is; glas garandeert een dergelijke afwerking en geeft een spiegelachtige, glanzende basis die door de meeste bedoppervlakken niet kan worden bereikt.

Er zijn gevallen waarin het bouwplatform moet worden verwarmd om kromtrekken te voorkomen en de afdrukkwaliteit te verbeteren. thermische geleidbaarheid betekent dat u een thermisch stabiel platform hebt dat niet wordt beïnvloed door plotselinge stijgingen of dalingen van de temperatuur.

Duurzaam glas zoals gehard glas zal niet gemakkelijk barsten of barsten wanneer het wordt blootgesteld aan hoge spanningen, omdat het is vervaardigd om toleranter te zijn.

Bedden zoals acryl kunnen gemakkelijk bekrast raken en hinderlijk worden bij het afdrukken. Gehard glas is echter krasbestendig en is niet gevoelig voor schurende of chemische schade.

All metal hotend

Minder onderdelen en verbindingspunten maken filament storingen minder waarschijnlijk en veel gemakkelijker te verhelpen.

De CraftBot is door het volledig metalen hotend beter in staat om in betere kwaliteit te printen en perfect te gebruiken met meer speciale filamenten. Zoals hout en composiet filamenten.

Alle metalen hotends hebben actieve koeling om de smeltzone te isoleren. Een kleinere, meer gecontroleerde smeltzone zorgt voor mooiere retractie en minder lekken voor een betere printkwaliteit.

Optioneel: Filament Monitoring System

Het filamentmonitoringsysteem (FMS) houdt toezicht op het filamentverbruik, begint onmiddellijk met het oplossen van problemen wanneer een filamentstoring wordt gedetecteerd en stuurt een bericht aan de gebruiker voor het geval er een interventie nodig is.

Optioneel: deur en dome (top cover)

Wie met kinderen werkt weet dat ogen aan voor- en achterkant nodig zijn om alles in de gaten te houden. Een 3D-printer is een machine met bewegende én hete onderdelen. Met de optionele deur en dome (top cover) wordt de 3D-printer volledig afgesloten. Wel zo veilig!

Als u niet alleen met PLA 3D-print maar ook met materialen zoals ABS of Nylom, dan is een volledig gesloten 3D-printer een MUST.

U kunt de deur + dome eenvoudig meenestellen door bij de optie "Voeg toe" te kiezen voor "Deur + Dome".

Productvideo

Downloads

CraftBot Plus brochure

Specification

Printing

Printing technology: Fused Filament Fabrication (FFF)
Build volume: 25x20x20 cm
Layer resolution:

100 micron (ultra)

200 micron (high)

300 micron (medium)

Position precision: X,Y: 4 micron
Z: 2 micron
Filament diameter: 1.75 mm
Nozzle diameter: 0.4 mm
Print speed: 50-200 mm/s
Connectivity: USB cable, USB pendrive, WiFi

Software

Software package: CraftWare
File types: OBJ/STL/CWPRJ
Supports: Windows 7 and above

Physical dimensions

Frame dimensions: X: 40 cm
Y: 36 cm
Z: 37 cm
With all parts attached: X: 40 cm
Y: 46 cm
Z: 45 cm
Shipping box: X: 46 cm
Y: 42 cm
Z: 43 cm
Weight: 14 kg
Shipping weight: 17 kg

Temperature

Ambient temperature: 15-32 °C
Storage temperature: 0-32 °C
Operating nozzle temperature: 180-260 °C
Operating heated build plate temperature: 50-110°C

CraftBot Plus Pro 3D-printer heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
CraftBot Plus Pro 3D-printer


Laatst bekeken items