opc_loader
Bedrijfsvakantie: wij zijn gesloten van 29-7-2024 t/m 9-8-2024. Orders worden verzonden t/m donderdag 25-7-2024.

Bambu Lab X1 - Carbon

Artikelnr: 1025000001

Bambu Lab X1 Carbon 3D Printer

De Bambu Lab X1 Carbon 3D Printer: de perfecte combinatie van precisie en snelheid voor het creëren van hoogwaardige 3D-printprojecten.

Levertijd: 4 - 5 werkdagen

Prijs inclusief BTW, inclusief verzenden in NL/BE:

(Prijs excl. btw) 1.160,00
1.160,00

+ Gratis verzenden vanaf € 100,-
+ Gratis afhalen in onze vestiging in Zutphen 
+ Eigen Technische Dienst
+ Onze klanten geven ons een 9,7 / 10 WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Artikelnummers
EAN:
6975337030515

Bambu Lab X1 Carbon 3D-printer: De beste keuze voor hoogwaardige 3D-printprojecten

Ben je op zoek naar een 3D-printer die precisie en snelheid combineert om hoogwaardige 3D-printprojecten te creëren? Dan is de Bambu Lab X1 Carbon 3D-printer de perfecte keuze voor jou. Met geavanceerde functies en materialen van topkwaliteit, zorgt deze 3D-printer voor verbluffende resultaten.

Voor wie is de Bambu Lab X1 Carbon 3D-printer geschikt?

Onderwijs: De Bambu Lab X1 Carbon 3D-printer is geschikt voor het onderwijs, van basis- tot hoger onderwijs, om studenten kennis te laten maken met de wereld van 3D-printen en hun creativiteit en vaardigheden te ontwikkelen.

Hobbyisten: De Bambu Lab X1 Carbon 3D-printer is een geweldige keuze voor hobbyisten die op zoek zijn naar een 3D-printer van hoge kwaliteit voor het maken van hun eigen unieke creaties.

Kleine ondernemers: De Bambu Lab X1 Carbon 3D-printer is ook geschikt voor kleine ondernemers die prototypes, producten en modellen willen maken met een hoge mate van precisie en kwaliteit.

Belangrijkste kenmerken van de Bambu Lab X1 Carbon:

  • Hoge precisie: De Bambu Lab X1 Carbon 3D-printer is ontworpen om nauwkeurige en consistente resultaten te leveren. Met een resolutie tot 50 micron en een bouwvolume van 256x256x256 mm, is deze printer in staat om complexe modellen en details tot in de puntjes weer te geven.

  • Snelheid: De Bambu Lab X1 Carbon 3D-printer biedt een snelle printtijd, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de prints. Met een printsnelheid van maximaal 300 mm/s is deze printer ideaal voor het produceren van grote aantallen prints.

  • Geavanceerde functies: De Bambu Lab X1 Carbon 3D-printer beschikt over geavanceerde functies, zoals automatische kalibratie, automatische filamentvoeding en een automatische filamentwisselaar. Deze functies maken het printproces nog gemakkelijker en efficiënter.

  • Kwalitatief hoogwaardige materialen: De Bambu Lab X1 Carbon 3D-printer is compatibel met een breed scala aan filamenten van topkwaliteit, waaronder ABS, PLA, PETG, Nylon en Carbon. Dit zorgt voor verbluffende resultaten met een uitstekende oppervlakteafwerking en sterkte.

  • Eenvoudig in gebruik: De Bambu Lab X1 Carbon 3D-printer is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te bedienen, zelfs voor beginners. Met een intuïtief touchscreen en een eenvoudige interface, kan iedereen snel aan de slag met 3D-printen.

Geavanceerde onderdelen voor geavanceerde materialen:

  • Volledig metalen hotend: 300°C
  • Gehard stalen nozzle: 50HRC
  • Verwarmd bed: 120°C
  • Temperatuur van de printruimte: 60°C

AI-functionaliteit

De Bambu Lab X1 Carbon 3D-printer heeft AI-functies die het printproces verder optimaliseren en fouten verminderen.

De lidarsensor controleert de hoogte van de nozzle, kalibreert de hoeveelheid filament die uit de nozzle komt en scant de eerste laag om ervoor te zorgen dat deze nauwkeurig en perfect is.

Daarnaast biedt de printer ook AI-functies zoals geautomatiseerde controle van de eerste laag en detectie van spaghetti-vorming, wat de kans op fouten en mislukkingen tijdens het printproces vermindert. Dit alles maakt het printproces efficiënter en gebruiksvriendelijker.

Bestel nu

Bestel nu de Bambu Lab X1 Carbon 3D-printer en maak indruk met je verbluffende 3D-printprojecten. Onze webshop biedt een snelle levering en uitstekende klantenservice, zodat je snel aan de slag kunt met het creëren van je eigen meesterwerken.

Bambu Lab X1 - Carbon heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Bambu Lab X1 - Carbon


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items