opc_loader
HP 3D scanners professionele kwaliteit maar dan betaalbaar - Bits2Atoms

HP 3D Scan

HP 3D Scan producten

HP 3D Scan is de nieuwe naam voor DAVID Visopn Systems 3D scansystemen. DAVID is in 2016 overgenomen door Hewlett-Packard (HP). In juni zijn alle DAVID producten hernoemd naar HP 3D Scan producten.

Technisch is er niets veranderd. Wel zijn er kleine styling wijzigingen aangebracht aan de producten.

Met een HP 3D scanner kiest u nog steeds voor een Duits product, degelijk en gemaakt om lang mee te gaan. De scanners werken met Structured Light technologie voor extra snelheid en extra nauwkeurigheid. De bijbehorende software ondergaat continue verbetering: het functionele bereik wordt steeds hoger en de gebruikersinterface steeds eenvoudiger. Het zijn allemaal hoogwaardige, flexibele oplossingen voor een meer dan redelijke prijs.

Kenmerkend is de modulaire opbouw van het systeem. U kunt bijvoorbeeld starten met een HP 3D Structured Light Scanner Pro S3 en deze later uitbreiden met een draaitafel en zelfs met een 2e camera om in stereo te 3D scannen. Dit alles naar gelang van uw behoefte. Het is zelfs mogelijk om van een Pro S2 een Pro S3 te maken.

Heeft u al een DAVID SLS-2 of DAVID SLS-3 3D scan systeem? Onderdelen, Accessoires en Software van HP 3D Scan zijn volledig compatible met de coresponderende DAVID producten.

Bits2Atoms is een officiële reseller voor alle HP 3D Scan producten.