opc_loader

Zomeractie: Bespaar €2.000 op de BCN3D Epsilon Professionele 3D-printer!

Zomeractie: Bespaar €2.000 op de BCN3D Epsilon Professionele 3D-printer!

Profiteer van onze Zomeractie: Bespaar €2.000 op een BCN3D Epsilon Professionele 3D-printer!

Bent u op zoek naar een professionele 3D-printer om uw productiemogelijkheden naar nieuwe hoogten te tillen? Dan hebben we geweldig nieuws voor u! In samenwerking met onze BCN3D distributeur IGO3D kondigen we met genoegen een speciale zomeractie aan. Tijdelijk bieden we € 2000,- korting op de nieuwe generatie BCN3D Epsilon 3D-printers, waaronder de W50 SC, W27 SC, W50 en W27 modellen.

Ontdek de Voordelen van de BCN3D Epsilon-serie:

IDEX-technologie: Verdubbel uw productiviteit en creëer complexe multi-materiaal prints en oplosbare ondersteuningen met behulp van de spiegel- en duplicatiemodi.

Materialen geschikt voor de industrie: De volledig afgesloten, passief verwarmde kamer bereikt temperaturen tot 60ºC en werkt samen met het verwarmde bed tot 120ºC, waardoor u kunt printen met technische materialen. Van kunststoffen tot composieten en metalen, dankzij het Open Filament System kunt u vertrouwen op elk materiaal van derden naar keuze.

Enorm printvolume: Met de Epsilon W50, die een printgebied van 420 x 300 x 400 mm biedt, en de W27 met 420 x 300 x 220 mm, heeft u de vrijheid om grote onderdelen te maken en meerdere onderdelen tegelijk te printen.

Automatische XYZ-kalibratie: BCN3D's geavanceerde ingebouwde autocalibratie kalibreert de hele printer in minder dan 6 minuten door meerdere punten te meten en automatisch de hoogte van het printoppervlak en de (XY) offset tussen beide nozzles aan te passen. Hierdoor bent u verzekerd van een perfecte eerste laag zonder enige tussenkomst van de gebruiker.

Naadloze integratie met de Smart Cabinet: Slimme droogtechnologie integreert naadloos in uw proces, waardoor uw materialen niet worden beïnvloed door vochtigheid. Bovendien wordt de printer geleverd met een Uninterruptible Power Supply (UPS), zodat u nooit een printopdracht verliest.

Grijp deze unieke kans om uw productiecapaciteit te verbeteren en uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. De zomeractie loopt tot het einde van augustus. Mis het niet! Alle professionele BCN3D Epsilon 3D-printers vindt u hier: Epsilon 3D-printers

NB: ook in onze vakantie (van 7 t/m 18 augustus 2023) wordt uw BCN3D Epsilon order verwerkt én verzonden.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.