opc_loader

Waarom slimme bedrijven professional grade 3D-printers kopen

Waarom slimme bedrijven professional grade 3D-printers kopen

Bedrijven doen er goed aan om voor een professional grade 3D-printer te kiezen

 

Een terugkerende vraag in het bedrijfsleven is de vraag waarom een professional grade 3D-printer een betere keuze is dan consumer grade 3D-printers. In deze blog proberen wij het voor u op een rijtje te zetten.

Er zijn verschillende redenen waarom een bedrijf beter kan kiezen voor een professional grade 3D-printer in plaats van een consumer grade 3D-printer:

Ten eerste bieden professionele 3D-printers over het algemeen hogere prestaties, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid dan consumenten 3D-printers. Dit komt omdat ze zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van industriële toepassingen en complexe productieprocessen.

Ten tweede bieden professionele 3D-printers meestal een groter bouwvolume, wat betekent dat u grotere objecten kunt printen. Dit is vooral belangrijk voor bedrijven die grote of complexe onderdelen moeten printen voor prototypes of producten.

Ten derde bieden professionele 3D-printers de mogelijkheid om te printen met een breed scala aan materialen, waaronder technische materialen zoals nylon, polycarbonaat en carbon fiber. Deze materialen hebben superieure mechanische eigenschappen en zijn bestand tegen hogere temperaturen en slijtage.

Ten slotte zijn professionele 3D-printers over het algemeen beter uitgerust voor continue productie en hebben ze functies zoals automatisch bed leveling, filament- en printbewaking, en verwisselbare hotends die het printproces efficiënter maken en de productiviteit verhogen.

Kortom, een professionele grade 3D-printer biedt bedrijven de mogelijkheid om complexere objecten te printen met hogere prestaties en industriële materialen, waardoor ze beter geschikt zijn voor industriële toepassingen en productieprocessen.

Bits2Atoms is partner van BCN3D Technologies en Raise3D Technologies voor advies, verkoop, implementatie en onderhoud van professionele / industriële 3D-printoplossingen. Alle BCN3D 3D-printers vindt u hier: BCN3D, Raise3D 3D-printoplossingen vindt u hier: Raise3D

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.