opc_loader

Een Ultimaker 2 kopen is nu extra aantrekkelijk

Ultimaker 2 kopen? Nu met Olsson Block bij Bits2Atoms

​Een Ultimaker 2 kopen? Dit is jouw dag!

​Voor het 2e jaar op rij is de Ultimaker 2 door de gebruikers van 3D printers die aangesloten zijn bij 3DHubs als beste in de categorie "Enthusiasts" uitgeroepen. In deze categorie vallen de 3D printers die zeer betrouwbaar zijn en in staat zijn om consequent hoge kwaliteit prints te maken. Toch kan zelfs deze printer nóg beter worden gemaakt.

Een Ultimaker 2 kopen is nu extra aantrekkelijk

​Het valt niet mee om de ​beste​ 3D printer nog beter te maken. Toch is het mogelijk. Standaard beschikt de Ultimaker 2 over een nozzle van 0,4mm. Dat levert gemiddeld genomen altijd goede resultaten. Wil je echter veel detail in de print, dan is een kleinere nozzle prettiger. Aan de andere kant is het soms handig om even snel wat te printen waarbij kwaliteit geen rol speelt, in dat geval is een grotere nozzle handiger. Dat vond de heer Olsson ook. Aangezien het heater blok en de nozzle bij de Ultimaker 2 een geheel zijn, is het standaard niet mogelijk om eenvoudig van nozzle te wisselen. Dit heeft geleid tot het zogenaamde Olsson Block, waardoor het wisselen van een nozzle een fluitje van een cent is geworden. Ook erg makkelijk als je met materialen print die een hoge slijtage van je nozzle veroorzaken, zoals bijvoorbeeld met Carbon. Je kunt er dan een stalen nozzle opzetten. Ultimaker levert in de maand november de Ultimaker 2 en de Ultimaker 2 Extended met een GRATIS Olsson Block (inclusief 4 verschillende maten nozzles en gereedschap). Dit maakt een ​Ultimaker 2 kopen nu wel erg aantrekkelijk.

​Let wel: deze actie is nog geldig t/m 24 december 2015. Wil je een Ultimaker 2 kopen? Wacht dan niet langer en profiteer nog van deze aantrekkelijke aanbieding: Ultimaker 2 of Ultimaker 2 Extended.

​Bits2Atoms is erkend reseller van Ultimaker producten. Kom naar onze vestiging in Zutphen of ga naar www.bits2atoms.nl

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.