opc_loader

Raise3D lanceert Open-Test voor Hyper FFF™ technologie voor Pro2 Series

Raise3D lanceert Open-Test voor Hyper FFF™ technologie voor Pro2 Series

Hyper FFF™ technologie voor Raise3D Pro2 Series printers

Raise3D, de toonaangevende fabrikant van 3D-printers en 3D-printoplossingen, kondigt met de release aan van Hyper FFF™ technologie voor Raise3D Pro2 Series printers. De Pro2 Series was het vlaggenschip van Raise3D van begin 2018 tot eind 2020 en heeft een van de grootste geïnstalleerde klantenbestanden in het professionele segment ter wereld.

In november 2022 introduceerde Raise3D Hyper FFF™ technologie, een geavanceerde toepassing ontwikkeld vanuit het Klipper open-source project, die verhoogde FFF 3D-printopbrengsten biedt zonder de kwaliteit van geprinte onderdelen aan te tasten. Raise3D begon met het op de markt brengen van een upgrade voor de Pro3 Series, die al door duizenden klanten wereldwijd wordt gebruikt. De belofte was echter om de voordelen van Hyper FFF™ uit te breiden naar de hele portefeuille van Raise3D en zo extra waarde te bieden aan alle bestaande klanten van Raise3D.

Raise3D vervult nu de belofte door Level one (L1) Hyper FFF™ gratis beschikbaar te maken voor Pro2 Series gebruikers, en er is alleen een firmware-update nodig. Raise3D nodigt haar klanten uit om zich te registreren voor de Hyper Speed Open-Test en de L1 Hyper Speed te ervaren op hun Pro2 Series 3D-printer. De Open-Testperiode staat open voor alle klanten die willen deelnemen, hun feedback met Raise3D willen delen en willen profiteren van Hyper FFF™.

Tijdens de Open-Testperiode wil Raise3D eventuele kleine bugs identificeren en corrigeren die tijdens de vorige testfasen mogelijk niet zijn opgetreden, zodat er een definitieve versie van de firmware kan worden uitgebracht.

Deelnemers aan de Open-Test kunnen, zoals eerder vermeld, enkele bugs tegenkomen, maar er is geen reden om zich zorgen te maken over enige negatieve impact op de hardware.

Met het begin van de Open-Test periode, en om ervoor te zorgen dat de Pro2-serie een van de meest competitieve 3D-printers blijft in het professionele segment, heeft Raise3D besloten om de verkoopprijzen van de Pro2-serie printers te herzien. In de BeNeLux is de Pro2 uitverkocht, de lagere prijs voor de Pro2 Plus compenseert dat vrijwel.

 

Materialen en printsnelheid

De upgrade ondersteunt zeven filamenten, waaronder Hyper Speed ABS, Hyper Speed PLA, Premium ABS, Premium PLA, Premium PETG, Premium ASA en Premium PC. Elk filament wordt geleverd met twee sets templates (hoge kwaliteit en standaard), en de upgrade ondersteunt 0,4 mm diameter nozzles. De update van ideaMaker 4.4.1 Alpha omvat de toevoeging van Pro2-serie printers, samen met zeven nieuwe aangepaste filamenten en bijbehorende sjablonen voor de Hyper Speed-modus van de Pro2-serie.

Meer Hyper Speed filamenten, zoals PETG, PC, ASA en ESD-safe, worden later dit jaar uitgebracht. Het eerste filament in de Hyper Core-lijn wordt ook gelanceerd in 2023; te beginnen met PPA CF, een koolstofvezel-versterkt composietfilament met superieure hittebestendigheid, kracht en stijfheid.

Bij gebruik van Raise3D's Hyper Speed-materialen kunnen Pro2-serie printers niveau 1 printsnelheden bereiken, wat betekent dat de snelheid tot 150 mm/s kan zijn en een maximale versnelling van 5.000 mm/s². Ter vergelijking, de Pro3-serie printers bereikt niveau 2 printsnelheden dankzij de extra hardware-upgrade.

Hoe toegang te krijgen tot de Open-Test

Klanten die bereid zijn deel te nemen aan de Open-Test zullen worden gevraagd naar hun e-mailadres, een vragenlijst in te vullen en de upgrade te activeren door het corresponderende serienummer van hun Pro2-serie printers in te voeren. Zodra de activatie is voltooid, ontvangen klanten een e-mail met instructies over hoe de firmware-upgrade kan worden geïnstalleerd. Houd er rekening mee dat de activatie-e-mail in batches wordt verzonden en dat u deze mogelijk niet onmiddellijk ontvangt. U kunt zich aanmelden direct bij Raise3D via de volgende link: Open-Test.

 

Volgende stappen van Raise3D in de Hyper FFF™-adoptie

Met de lancering van Hyper FFF™ voor de Pro2-serie, zal Raise3D deze baanbrekende technologie beschikbaar hebben gesteld voor de Pro3- en Pro2-serie printers.

In Q2'23 is Raise3D van plan ook een Open-Test te starten voor L1 Hyper FFF™ voor E2- en E2CF-printers.

 

Over Bits2Atoms

Wij werken voor bedrijven, onderwijs- en zorginstellingen. Wij helpen ze om 3D-printoplossingen te implementeren zodat 3D-printen een bijdrage levert aan het bereiken van hun doelstellingen. Bits2Atoms is partner van Raise3D voor advies, verkoop, implementatie en onderhoud van Raise3D 3D-printoplossingen. Alle Raise3D 3D-printers vindt u hier: Raise3D. Voor meer informatie, een demo in onze showroom of een offerte? Neem dan contact met ons op: contact.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.