opc_loader

Raise3D kartonnen spoelen gearriveerd

Raise3D kartonnen spoelen gearriveerd

Kartonnen spoelen Raise3D Premium Filament

 

Eind vorig jaar kondigde Raise3D het Go Green Initiative aan. Een belangrijke actie die toen direct van start is gegaan, is het geleidelijk vervangen van de plastic spoelen door kartonnen spoelen.

"In eerste instantie zullen 6 Premium-filamenten profiteren van de nieuwe spoel: PLA, ABS, ASA, PETG, PC en TPU-95A. De spoel gebruikt lijm die bestand is tegen zelfs de hoge temperaturen van filamentdroogprocedures en is ontworpen om ervoor te zorgen dat de kwaliteit en betrouwbaarheid van het printproces ongewijzigd blijven. Bovendien zijn de spoelen nu praktischer geworden, met een schaalverdeling op de buitenkant die de hoeveelheid overgebleven filament aangeeft.

Net als de spoelen zijn ook de bijbehorende dozen gemaakt van gerecycled karton en gemakkelijk weg te gooien en te recyclen. Klanten kunnen verwachten dat de nieuwe spoelen vanaf november 2022 worden geleverd met het Premium-filament dat ze bestellen, afhankelijk van hun locatie."

De nieuw geïntroduceerde filamenten zoals Raise3D Premium PVA+ en de Raise3D Hyper Speed Filamenten werden al uitsluitend in de nieuwe verpakking en kartonnen spoelen geleverd, inmiddels hebben we ook de eerste kartonnen spoelen Raise3D Premium PLA binnengekregen in de nieuwe verpakking. Het kan nog een tijdje voorkomen dat een gedeelte van uw order met de “oude” verpakking wordt geleverd en een gedeelte met de nieuwe. Populaire kleuren als zwart en wit zullen het snelst in alleen de nieuwe verpakking / spoelen worden geleverd.

Alle Raise3D filamenten vindt u hier: Raise3D filamenten

Bits2Atoms is partner van Raise3D Technologies voor advies, verkoop, implementatie en onderhoud van Raise3D 3D-printoplossingen.

 

Over Bits2Atoms: 
Wij werken voor bedrijven, onderwijs- en zorginstellingen. Wij helpen ze om 3D-printoplossingen te implementeren zodat 3D-printen een bijdrage levert aan het bereiken van hun doelstellingen.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.