opc_loader
Wij ervaren momenteel flinke vertraging bij PostNL. Via de Track&Trace code kunt u de status van uw pakket volgen.

Raise3D Demosessie, korte impressie

Bits2Atoms Raise3D Demosessie

Raise3D's Demosessie

Afgelopen dinsdag, 24 september 2019, hebben wij de eerste Raise3D's Demosessie in Nederland verzorgd. De avond had als doel om op een laagdrempelige wijze kennis te maken met de professionele Raise3D producten en diensten. Het aanbod van Raise3D bestaat uit een compleet ecosysteem van producten die op elkaar zijn afgestemd. ideaMaker (de eigen slicer) al dan niet aangevuld met RaiseCloud (een volledig geïntegreerd printer / print managementsysteem), de professionele 3D-printers Pro 2 en Pro 2 Plus en een eigen filamentlijn. Gebruik van het volledige ecosysteem zorgt ervoor dat u eenvoudig, zonder problemen, professionele resultaten kunt behalen.

 

Raise3D Ecosysteem

 

U zit er echter niet aan vast. Raise3D heeft met het Open Filament Program de mogelijkheid om uw eigen favoriete filament te gebruiken, zoals ons eigen Bits2Atoms PLA filament of PET-G filament. Valt dat toevallig onder een fabrikant die meedoet aan het Open Filament Program, dan zijn de profielen toe te voegen aan de slicer. Heeft u onbekend filament? Geen probleem, u kunt ook zelf een profiel aanmaken voor uw filament.

 

Raise3D en Bits2Atoms Raise3D's Demosessie

 

Naast de presentatie was er veel gelegenheid voor het stellen van vragen en voor het delen van ervaringen. De live demo, van model tot en met print liet zien dat het niet alleen theorie was, maar dat het hele ecosysteem in de praktijk goed werkt.

 

Raise3D Demosessie ideaMaker Ecosysteem

 

Al met al een zeer geslaagde avond. Heeft u interesse in een demo of zou u graag de volgende Raise3D Demosessie bij willen wonen? Bel ons tijdens kantooruren op 0575 469 554 of mail naar info@bits2atoms.nl

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.