opc_loader

Nieuwe productlijn: laser graveerders en-snijders

Nieuwe productlijn: laser graveerders en-snijders

Laser graveerder en laser snijders, onze nieuwe productlijn

Graag introduceren we onze nieuwe hardware productlijn. Naast 3D-printers en 3D-scanners kunt u nu ook bij ons terecht voor laser graveerders en -snijders. Als eerste in deze nieuwe reeks stellen we de xTool F1 voor - een revolutionaire draagbare lasergraveerder en lasersnijder die ontworpen is om grenzen te verleggen en creativiteit naar nieuwe hoogten te brengen.

De xTool F1: Een Nieuwe Maatstaf in Draagbare Lasertechnologie

De xTool F1 is meer dan zomaar een lasergraveerder of lasersnijder. Het is een krachtige en veelzijdige tool die is ontworpen om aan de behoeften van makers, kunstenaars en professionals te voldoen. Met zijn compacte formaat en geavanceerde functies biedt de xTool F1 ongeëvenaarde prestaties en creatieve mogelijkheden voor een breed scala aan toepassingen.

Waarom Kiezen voor de xTool F1?

  • Snelheid en precisie: Met een indrukwekkende graveersnelheid van 400 mm/s en een hoge graveernauwkeurigheid van 0,003 mm, levert de xTool F1 snelle en nauwkeurige resultaten voor al uw projecten.
  • Veelzijdigheid: Of u nu wilt graveren, snijden of beide, de xTool F1 biedt de flexibiliteit om aan al uw creatieve behoeften te voldoen.
  • Draagbaarheid: Dankzij zijn draagbare ontwerp kunt u de xTool F1 overal mee naartoe nemen, van je werkplaats tot op locatie bij klanten.
  • Intelligent Ontwerp: Met functies zoals automatische focus en een volledig gesloten behuizing voor veiligheid en gemak, is de xTool F1 ontworpen met het oog op gebruiksgemak en efficiëntie.

 

Ontdek de xTool F1: Jouw Toegangspoort tot Creatieve Mogelijkheden

Of u nu een hobbyist bent die op zoek is naar een nieuwe manier om uw projecten naar een hoger niveau te tillen, of een professional die op zoek is naar een betrouwbare tool om uw werk te verbeteren, de xTool F1 staat voor u klaar. Met zijn krachtige prestaties en gebruiksvriendelijke ontwerp is de xTool F1 de perfecte metgezel voor al uw creatieve avonturen.

Bestel Nu en Begin met het Ontdekken van de Mogelijkheden!

Klaar om de volgende stap te zetten in uw creatieve reis? Bestel vandaag nog de xTool F1 en ontdek zelf de toekomst van creativiteit. Meer informatie en bestellen: xTool F1

Blijf op de hoogte voor meer spannende updates over onze nieuwe productlijn en laat u inspireren om te creëren, te innoveren en te verkennen met de xTool F1 aan uw zijde.

UPDATE, 22-03-2024: 

Naast de draagbare xTool F1 zijn nu ook de xTool S1 20W en de xTool S1 40W toegevoegd. Dit zijn tafelmodel lasergraveer en lasersnij machines. De 20W versie is dè machine voor degenen die vooral willen graveren en soms ook willen snijden, de 40W versie is vooral bedoelt als u veel gaat laser snijden en minder behoefte heeft aan laser graveren.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.