opc_loader

Introductie van Raise3D Hyper Speed ABS V2 Filament

Introductie van Raise3D Hyper Speed ABS V2 Filament

Optimaal 3D-printen van Functionele Onderdelen met Raise3D Hyper Speed ABS V2 filament

 

Ontdek de veelzijdigheid van Hyper Speed ABS V2 filament, specifiek ontworpen voor de Hyper FFF™-oplossing van Raise3D. In de langverwachte kleuren Zwart en Grijs, naast het vertrouwde Wit / Natural,  biedt dit filament een scala aan voordelen voor veeleisende 3D-printtoepassingen.

Voordelen van Hyper Speed ABS V2:

  • Hoge snelheid FFF-printen tot 300 mm/s
  • Voorkomt kromtrekken van onderdelen
  • Verbeterde hechting tussen lagen
  • Hittebestendigheid tot 77°C (HDT@0,45 MPa)
  • Uitstekende slagvastheid
  • Hogere dimensionale stabiliteit
  • Klaar voor polijsten en aceton damp gladmaken

 

Toepassingen:

Raise3D Hyper Speed ABS V2 is perfect geschikt voor diverse toepassingen, waaronder prototyping, mallen, gereedschappen, eindgebruiksonderdelen, behuizingen, en meer.

Printgids:

Volg onze aanbevolen printinstellingen voor optimale resultaten, inclusief temperaturen, printsnelheden, en laaghoogtes. Houd rekening met de droogtemperatuur en de aanbeveling om de deur en bovenklep van de printer gesloten te houden voor een betere printkwaliteit. U vindt de printinstelling bij de product omschrijving in onze webshop.

Afsluiting:

Kies Raise3D voor Hyper Speed ABS V2 filament en maximaliseer de efficiëntie van uw 3D-printprojecten. Verleg de grenzen van functionele prototyping en ontwerp met deze geoptimaliseerde filamentoplossing.

Bestel nu:

Ontdek de mogelijkheden van Raise3D Hyper Speed ABS V2 filament en verhoog de kwaliteit van uw 3D-prints met Raise3D. Bestel nu in Zwart, Grijs en Wit voor een nieuwe dimensie in functioneel 3D-printen: Raise3D Hyper Speed ABS V2

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.