opc_loader

Gratis verzenden grens wordt hoger per 1 november 2023

Gratis verzenden grens wordt hoger per 1 november 2023

Belangrijke Verandering in Ons Gratis Verzendbeleid bij Bits2Atoms: Een Stap Vooruit

 

Bij Bits2Atoms streven we altijd naar de beste service voor onze gewaardeerde klanten. Al bijna 10 jaar hebben we met trots een minimum vorr gratis verzenden van € 100,- gehanteerd. Dit beleid was ontworpen om het voor u gemakkelijker en voordeliger te maken. Echter, na zorgvuldige overweging en inzicht in de huidige marktomstandigheden, zijn we genoodzaakt een aanpassing aan te brengen.

 

Waarom de Verandering?

Wij begrijpen dat verandering vervelend is, maar we willen u graag op de hoogte stellen van onze beslissing om de ondergrens voor gratis verzending aan te passen naar € 150,-, met ingang van 1 november 2023. Deze verandering is het gevolg van gestegen transportkosten en andere uitdagingen in de logistieke sector.

De wereld van e-commerce is de afgelopen jaren aanzienlijk veranderd. De transport- en leveringskosten zijn toegenomen, en dit heeft invloed gehad op ons vermogen om onze producten tegen dezelfde gunstige voorwaarden te verzenden. Ons doel blijft echter hetzelfde: u de best mogelijke service bieden en hoogwaardige producten leveren.

 

Wat Betekent Dit Voor U?

We begrijpen dat u mogelijk vragen heeft over deze verandering en hoe dit van invloed is op uw ervaring met Bits2Atoms. Hier zijn enkele belangrijke punten om in gedachten te houden:

  • Ingangsdatum: Ons nieuwe gratis verzendminimum van € 150,- gaat in op 1 november 2023. Alle bestellingen geplaatst vóór deze datum worden nog steeds verwerkt volgens het oude beleid.
  • Flexibele Opties: We willen benadrukken dat we ons inzetten om u zo veel mogelijk flexibiliteit te bieden. Naast gratis verzending blijven we ook de mogelijkheid tot afhalen bieden, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw behoeften past.
  • Waarde en Kwaliteit: Hoewel de ondergrens is verhoogd, blijven we dezelfde toewijding aan waarde en kwaliteit behouden. We blijven werken aan het verbeteren van ons productassortiment en het aanbieden van de nieuwste en meest innovatieve producten.

 

 

Onze Toewijding aan U

Bij Bits2Atoms blijven we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige producten en een uitstekende winkelervaring. Deze verandering in ons gratis verzendbeleid is een stap vooruit om ervoor te zorgen dat we u op de lange termijn de best mogelijke service kunnen blijven bieden.

 

We begrijpen dat veranderingen in het beleid soms vragen kunnen oproepen, en we staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele zorgen aan te pakken. U kunt contact met ons opnemen via onze klantenservice of via e-mail.

 

Wij waarderen uw voortdurende steun en kijken ernaar uit om u in de toekomst van dienst te zijn. Bedankt dat u deel uitmaakt van de Bits2Atoms-gemeenschap.

 

Met vriendelijke groet,

Jan Willem Boesveld

Bits2Atoms

 

 


 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.