opc_loader

Formnext 2018

Formnext 2018 Bits2Atoms

Formnext 2018

Ook dit jaar gaan wij van Bits2Atoms voor u kijken naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van 3D-printen. Met een agenda vol met afspraken bij de diverse fabrikanten, zijn wij weer op zoek naar nieuwe pareltjes in ons aanbod van 3D-printen en 3D-scannen.

Op het programma staan natuurlijk onze vaste leveranciers zoals HP, Raise3D en Mass Portal. Stuk voor stuk met bewezen producten voor bedrijven en onderwijsinstellingen. Ook gaan wij zeker kijken bij XYZPrinting, die zich naar de professionele / industriële kant van de markt aan het begeven is. Ook Zortrax staat op ons lijstje in verband met de nieuwe DLP printer, de Zortrax Inkspire, waar we erg benieuwd naar zijn. Een nieuwkomer in de markt is Kodak, voor de ouderen onder ons bekend uit de fotografie wereld. Wat kunnen zij bijdragen in de nieuwe wereld van additive manufacturing? Wij laten ons graag informeren.

Als er nog voldoende tijd over is gaan we nog even langs bij  Flashforge en we eindigen traditiegetrouw bij onze Nederlandse vrienden van Rodri.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.