opc_loader
Bits2Atoms / BCN3D presenteren 3D-printen in metaal: voor meer informatie en laatste nieuws klik hier.

Hoe een eenvoudige 3D printer nog handiger is geworden

De meest eenvoudige 3D printer - BEETHEFIRST

Eenvoudige 3D printer nog handiger

De BEETHEFIRST heeft het afgelopen jaar vele harten weten te veroveren. Of je nu net begint met 3D printen of dat je al meer ervaring hebt, de BEETHEFIRST heeft voldoende in huis om een ieder te plezieren. Eenvoudig te bedienen, betrouwbaar en ook nog eens draagbaar! Eigenschappen die de BEETHEFIRST populair hebben gemaakt in het onderwijs, bij jonge gezinnen en bij de moderne professional die geen vaste werkplek heeft. De combinatie van hardware en software zorgt ervoor dat deze 3D printer al snel jouw trouwe maatje wordt. Nu heeft BEEVERYCREATIVE, de makers van de BEETHEFIRST, een nieuwe versie van de software uitgebracht waardoor de BEETHEFIRST nog handiger is geworden: BEESOFT 3.12.0.

 

Eenvoudige software = eenvoudige 3D printer

Betrouwbare hardware met een mooie styling alleen is niet genoeg om een 3D printer eenvoudig te maken. BEEVERYCREATIVE heeft dat goed begrepen en heeft al vanaf het begin veel energie gestoken in de ontwikkeling van eenvoudig te bedienen software. Deze software, BEESOFT, helpt je bij het bedienen van de printer. Met de recent uitgebrachte BEESOFT 3.12.0 is de lat weer een stuk hoger gelegd. Naast kleine verbeteringen zijn er twee zeer bruikbare functies bij gekomen. De "Pause" functie en de "Shutdown" functie.

 

Pause en Shutdown functies maken je BEETHEFIRST nog handiger

 

Pause functie

Met name bij het printen van wat grotere objecten komt het wel eens voor dat je meer filament nodig hebt dan dat er nog op de spoel zit. Hoe handig zou het zijn dat je tijdens het printen de spoel kan verwisselen voor een nieuwe spoel? De "Pause" functie maakt het mogelijk! Ook te gebruiken als je bijvoorbeeld een label wil maken met de tekst in een andere kleur. Pauseer de print zodra de basis klaar is, verwissel de spoel door een spoel met de gewenste kleur voor de tekst en print weer verder. Dat maakt de meest eenvoudige 3D printer nog makkelijker.

 

Shutdown functie

Maar het kan nog mooier. Deze eenvoudige 3D printer heeft nog een andere unieke eigenschap: de BEETHEFIRST is draagbaar. De standaard meegeleverde draagkoffer heeft ook ruimte om de spullen die je nodig hebt in op te bergen. Hierdoor is het mogelijk om je 3D printer makkelijk mee te nemen. Van kantoor naar huis bijvoorbeeld, of van het ene klaslokaal naar het andere klaslokaal. Tot nog toe was het dan noodzakelijk om te wachten tot de print klaar was. Dat is met BEESOFT 3.12.0 niet meer nodig. De nieuwe "Shutdown" functie maakt het mogelijk om de BEETHEFIRST gewoon uit te zetten, op te bergen in de koffer en mee te nemen naar huis. Thuis print je dan gewoon weer verder. Dat geeft pas echt invulling aan het begrip draagbaar.

BEETHEFIRST, de meest eenvoudige 3D printer met de nieuwe BEESOFT nog handiger!

Bits2Atoms is Authorized Distributor van BEEVERYCREATIVE producten in Nederland en Vlaanderen.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.