opc_loader
Het is momenteel erg druk bij onze vervoerders PostNL, DHL en DPD. Het kan daarom langer duren voordat uw pakket bij u wordt afgeleverd.

Bits2Atoms op bezoek bij BCN3D

Bits2Atoms op bezoek bij BCN3D

Op bezoek bij BCN3D

Afgelopen week zijn we voor het BCN3D reseller event afgereisd naar Barcelona. Het was nog even spannend of het vliegtuig gehaald kon worden. Op de dag van vertrek was er namelijk een “boerenprotest” aangekondigd. Extra vroeg uit de veren dus om eventuele blokkades op de weg naar Eindhoven Airport te omzeilen. De hele weg geen trekker gezien, dus extreem vroeg op het vliegveld aangekomen. Later bleek dat we toch niet zo heel veel speelruimte hadden, de rij voor de Security was immens. Met nog een klein beetje speling bij de gate aangekomen om ruimschoots op tijd aan boord van het vliegtuig te kunnen.

 

Rondleiding

Was het in Nederland al mooi weer, in Barcelona was het weer nog mooier (lees: warmer). Na een enerverende taxi rit kwamen we aan in ons hotel, dat op loopafstand bleek te liggen van BCN3D's kantoor en productie hal. Na ons een beetje te hebben opgefrist was het tijd om naar BCN3D te gaan, alwaar we een rondleiding kregen van kantoor tot en met de productiehal. Zeer interessant en het liet goed zien hoe serieus er door BCN3D wordt gewerkt om de 3D-printers een industrial grade kwaliteit te laten hebben. 's Avonds sloten ook de Duitse resellers en de distributeur aan bij het diner. Waar anders dan aan het strand. In een ongedwongen sfeer samen Tapas eten verbroedert.

 

VLM

De volgende ochtend stond in het teken van elkaar te leren kennen. Elke reseller had een presentatie voorbereid. Mooi om de passie voor Additive Manufacturing bij een ieder terug te zien. BCN3D nam ons mee in de nabije toekomst en liet ons zien waar ze mee bezig zijn. Daar kan ik nu nog niets over loslaten, maar het zag er veelbelovend uit. Ook de in het voorjaar gelanceerde nieuwe Additive Manufacturing technologie VLM (Viscous Lithography Manufacturing) kwam uitgebreid aan bod. We werden zelfs meegenomen naar het heilge der heiligen om de eerste prototypes van een VLM 3D-printer te bekijken. ‘s Middags volgden nog Technische presentatie en use case. Toepassing in zorg- en productie omgevingen kwamen aan de orde. ’s Avonds konden we het een en ander laten bezinken onder het genot van een hapje en drankje in het centrum van Barcelona.

 

In verband met andere verplichtingen zat het er helaas voor mij al op (de rest ging nog een halve dag door met marketing & sales zaken). Barcelona Airport kende blijkbaar geen problemen en binnen 10 minuten was ik al door de Security om een aantal uren later me weer te mogen begeven in de drukte van Eindhoven Airport.

 

Conclusie

Al met al een zeer geslaagd BCN3D reseller event gehad. Kennis delen, ervaringen delen, tapas delen. Het maakt ons nog sterker in het bieden van goede 3D-printoplossingen binnen uw bedrijf, zorg- of onderwijsinstelling.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.