opc_loader

BCN3D: Prijsverhoging per 1 oktober 2022

BCN3D: Prijsverhoging per 1 oktober 2022

Prijsverhoging Epsilon serie

 

Vanwege de gestegen kosten in de gehele keten ziet BCN3D zich genoodzaakt om de prijzen van de populaire Epsilon serie te verhogen met € 500,- ex BTW. Deze prijsverhoging gaat in per 1 oktober 2022. U kunt nu nog profiteren van de huidige prijzen. Bestel voor vrijdag 30 september 14:00 uur en u bent verzekerd dat we uw BCN3D Epsilon nog tegen de huidige prijs kunnen leveren. U vindt de BCN3D Epsilon W50 / W27 hier: Epsilon serie

 

Waarom een BCN3D Epsilon 3D-printer?

  1. BCN3D is de uitvinder van het zogenaamde IDEX systeem. IDEX wil zeggen dat de 3D-printer beschikt over 2 volledig onafhankelijk printkoppen. In de normale print mode kan de printer met 1 of met 2 koppen aan hetzelfde object werken. Bijvoorbeeld als u met 2 verschillende kleuren of materialen werkt of als u met wateroplosbaar ondersteuningsmateriaal wil printen.  Wat IDEX pas echt bijzonder maakt is dat u de printer ook in duplication mode kan gebruiken. Beide koppen kunnen dan elk tegelijkertijd een zelfde object printen. U heeft dan dus eigenlijk de beschikking over 2 3D-printers! Ideaal bij het 3D-printen van kleine series. Tot slot kunt u de printer ook in mirror mode gebruiken, de 2e printkop print dan hetzelfde object in spiegelbeeld. Dit wordt doorgaans gebruikt om mallen te printen.
  2. BCN3D printers hebben een extra breed printbed. Waar de meeste 3D-printers de hoogte in gaan voor een groter bouwvolume, hebben de BCN3D 3D-printers een breed printbed. Meestal is het gunstiger om een groot object in de breedte te printen dan in de hoogte. Denk bijvoorbeeld aan leest voor een schoen. Maatje 49,5 bijvoorbeeld heeft nog ruimte over!
  3. BCN3D Epsilon 3D-printers hebben een volledig gesloten behuizing en zijn voorzien van filters die de lucht die wordt afgevoerd vrij van deeltjes houden.
  4. BCN3D Epsilon 3D-printers kunnen optioneel worden voorzien van een Smart Cabinet. Het BCN3D Smart Cabinet zorgt ervoor dat uw spoelen in ideale omstandigheden worden opgeslagen. U print ook direct vanuit deze ruimte. Bovendien is het Smart Cabinet voorzien van een UPS. Bij een stroomstoring wordt de printer netjes afgesloten en zodra de stroom er weer is kunt u verder gaan waar u gebleven was. Nooit meer een grote print kwijt raken.
  5. De Epsilon serie is uit te breiden met het BCN3D Metal Pack. Het Metal Pack bevat alles wat nodig is om met uw BCN3D Epsilon 3D-printer metalen objecten te 3D-printen (vrijwel 100% massief roestvrijstaal).

 

Bekijk hier de BCN3D Epsilon W50 SC / W50 / W27 SC / W27: Epsilon serie

 

 

Wilt u de BCN3D Epsilon eerst zien?

Als u nog niet bekend bent met de BCN3D Epsilon W50 / W27 3D-printers is het prettig om de printer eerst in onze showroom te bekijken. Op dit moment hebben we op donderdagmiddag / donderdagavond en vrijdagochtend nog de mogelijkheid om een afspraak te boeken. Bel +31 575 469 554 of mail info@bits2atoms.nl

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.