opc_loader

BCN3D EPSILON W50 3D-printer

Artikelnr: 1022000001

BCN3D EPSILON W50 professionele 3D-printer

De BCN3D Epsilon W50 is een krachtige professionele 3D-printer, ontworpen om grote onderdelen te 3D-printen met materialen van industriële kwaliteit.

Vraag een offerte aan of maak een afspraak voor een demo bij ons op kantoor

Levertijd: +/- 4 weken

Prijs inclusief BTW:

Wij bieden u voor deze investering graag een passend leasevoorstel aan.

(Prijs excl. btw) 7.495,00
7.495,00

+ Gratis verzenden vanaf € 100,-
+ Gratis afhalen in onze vestiging in Zutphen 
+ Eigen Technische Dienst
+ Onze klanten geven ons een 9,7 / 10 WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

EPSILON W50 (L x B x H: 420 x 300 x 400 mm)

De BCN3D Epsilon W50 is ontworpen om professionals in staat te stellen te blijven innoveren. Het is de krachtigste, meest betrouwbare en meest nauwkeurige 3D-printer in het BCN3D-portfolio. De industriële prestaties garanderen ongeëvenaarde prestaties voor uw werkbank of fabrieksvloer.

De BCN3D Epsilon W50 is een krachtige professionele 3D-printer, ontworpen om hoogwaardige onderdelen te leveren met materialen van industriële kwaliteit, dankzij functies zoals de passieve verwarmde kamer en de volledige behuizing.

Aangedreven door het Independent Dual Extruder (IDEX) -systeem, levert de BCN3D Epsilon W50 uitzonderlijk sterke functionele onderdelen met kwaliteit en precisie.

BCN3D Epsilon W50 is een FFF 3D-printer, ideaal voor een werkplaatsomgeving, geschikt voor gebruik in prototyping-toepassingen en de productie van kleine serieprojecten met state-of-the-art materialen. Met IDEX-technologie, een groot volume (meer dan 50 liter capaciteit) en de duplicatie- en spiegelingsmodi, biedt de BCN3D Epsilon W50 oplossingen voor verschillende markten.

BCN3D Epsilon W50 ideaal voor uw werkplaats

Voordelen van de BCN3D Epsilon W50 3D-printer

  • Ideaal voor productie in kleine series: duplicaat- en spiegelmodi gecombineerd met de beste industriële materialen.
  • Ideaal voor consumentenonderdelen: 3d-printen met vezelgevulde materialen die de beste weerstand en uithoudingsvermogen bieden.
  • Ideaal voor gereedschapsmakerij: kan worden bedrukt met verschillende nozzles die zeer resistente onderdelen opleveren.
  • Ideaal voor prototyping: kan printen met ABS, PP en PA voor de beste prototypes of concepten.

De BCN3D Epsilon W50 is een krachtige professionele 3D-printer die dankzij zijn passieve verwarmde printruimte en zijn afsluitende behuizing grote componenten kan leveren met materialen die geschikt zijn voor industrieel gebruik. Aangedreven door het Independent Dual Extruder (IDEX) -systeem, levert de BCN3D Epsilon W50 uitzonderlijk sterke functionele onderdelen met kwaliteit en precisie.

Wat zit er in de doos?

1x BCN3D Epsilon W50 3D-printer met hotends van 0,4 mm
1x glazen printbed
2x PLA filament spoelen
2x spoelhouder
1x snelstartgids en garantiedocumenten
1x SD-geheugenkaart
1x ethernetkabel
1x USB-kabel
1x spatel
3x inbussleutels
1x punttang
10x vulplaatjes voor het levelen van de printkop
1x USB-dongle
1x IEC-kabel
1x nylon reinigingsfilament
1x Magigoo stick 50ml
1x kalibratiemeter voor het levelen van het printbed
1x proefstuk voor de printkwaliteit

Vergelijking van BCN3D Epsilon W50 versus BCN3D Epsilon W27

Het enige verschil tussen de BCN3D Epsilon W50 en BCN3D Epsilon W27 is het maximale printvolume. De W50 heeft een printvolume van 50l (afgerond), de W27 heeft een printvolume van 27l (afgerond). De verschillende afmetingen van printvolume worden bepaald door de lengte van de Z-as, de hoogte van de printer. De W50 heeft een maximale Z-hoogte van 400 mm. De W27 heeft een maximale Z-hoogte van 220 mm.

Kenmerken

Groot printvolume
De BCN3D Epsilon W50 heeft een van de grootste bouwvolumes op de markt met een printvolume van 420 x 300 x 400 mm. Print grote objecten met in water oplosbaar ondersteuningsmateriaal of plaats meerdere stukken op de bouwplaat om de productiviteit te krijgen die u kiest.

Aangedreven door BCN3D IDEX-technologie
In combinatie met de Independent Dual Extrusion (IDEX) -technologie, die spiegel- en duplicatiemodus mogelijk maakt, is de BCN3D Epsilon W50 de perfecte tool voor kosteneffectieve serieproductie.

BCN3D Epsilon W50 bouwvolume van 50 liter

Afgesloten, passief verwarmde printruimte
Een volledig gesloten printruimte handhaaft de binnentemperatuur, waar deze kan oplopen tot 60 ° C. Op deze manier kunt u functionele onderdelen van groot formaat printen met speciale industriële materialen en zo resultaten van industriële kwaliteit behalen.

Industriële toepassingen met de Hotend X
Dankzij de nieuwe Hotend X van een speciale legering van gereedschapsstaal zijn ook industriële toepassingen mogelijk. Gebruikers van de BCN3D Epsilon W50 in combinatie met de Hotend X kunnen werken met vezelgevulde filamenten zoals PP GF30, PAHT CF15 en PET CF15.

HEPA- en actieve koolfilter
Om met technische en abrasieve materialen te kunnen werken, moet de arbeidsveiligheid gegarandeerd zijn. De BCN3D Epsilon W50 heeft veiligheidskenmerken zoals een HEPA-filter en een koolstoffilter die het vrijkomen van mogelijk schadelijke deeltjes en dampen in de lucht voorkomen en zorgen voor een afgeschermde omgeving voor het gebied rond de printer.

Veiligheidsstop van de BCN3D Epsilon W50
De nieuwe "Safety Pause" -functie stopt met printen wanneer de deur wordt geopend.

BCN3D Epilon W50 IDEX 3D-printer, veiligheidsstop

BCN3D cloud- en WiFi-printen
De BCN3D Epsilon W50 3D-printer is uitgerust met de nieuwste connectiviteitsopties. Met de BCN3D-cloudservice kunt u eenvoudig uw printbestanden vanaf elke locatie via wifi verzenden voor een soepele workflow. Handmatige firmware-upgrades zijn ook niet langer nodig. Als u daarvoor kiest, zorgen OTA-updates (Over The Air) ervoor dat uw 3D-printer altijd up-to-date is.

5 inch kleurenscherm
Het responsieve, meertalige, 5-inch touchscreen dat in het bedieningspaneel is ingebouwd, maakt de bediening moeiteloos en gemakkelijk - u kunt eenvoudig door de menu's vegen en op opties tikken om ze te selecteren. Gedetailleerde informatie zoals de bouwplaat en de temperatuur van de nozzles houden u op de hoogte van lopende opdrachten en stellen u in staat om gemakkelijk in te grijpen.

BCN3D Epsilon W50 IDEX 3D-printer, touchscreen

Bondtech-extruder, E3D-hotends
De BCN3D Epsilon W50 vertrouwt op een krachtig extrusiesysteem met hightech dubbele aandrijfwielen van Bondtech met E3D Hotends. Hierdoor biedt de BCN3D Epsilon W50 een solide en betrouwbaar resultaat, ongeacht het gebruikte filament.

Filamentsensor
Een geïntegreerde filamentsensor detecteert op intelligente wijze de aanwezigheid van materiaal. Om uw print te beveiligen wanneer een materiaal op is, onderbreekt de BCN3D Epsilon W50 automatisch het printproces en geeft een bericht weer over het ontbreken van filament.

Aluminium behuizing en opnieuw ontworpen verwarmingsbed
De BCN3D Epsilon W50 is uitgerust met een verwarmd bed dat tot 120 ° C kan bereiken, ideaal voor het printen met technisch veeleisende materialen en om kromtrekkingsproblemen te voorkomen. Daarnaast heeft de printer het beproefde, robuuste aluminium frame voor gegarandeerde stabiliteit en duurzaamheid op de werkplek.

BCN3D EPSILON W50 3D-printer heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
BCN3D EPSILON W50 3D-printer


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items