opc_loader

Anycubic Photon DLP Resin 3D-printer DEMO MODEL

Anycubic Photon DLP Resin 3D-printer DEMO MODEL

Dit demo-model is zo goed als nieuw en wordt geleverd in de originele verpakking. Een nieuwe FEP film wordt ook meegeleverd.

3D-printen met geweldige details! Nieuw model met gele ruitjes voor extra UV-bescherming.

Levertijd: 1 op voorraad, GRATIS verzenden in Nederland en België

Prijs inclusief BTW:

(Prijs excl. btw) 309,92
495,00 375,00

+ Gratis verzenden vanaf € 100,-
+ Gratis afhalen in onze vestiging in Zutphen 
+ Eigen Technische Dienst
+ Onze klanten geven ons een 9,6 / 10 WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Anycube Photon DLP 3D-printer

De Anycubic Photon DLP 3D-printer is uitgerust met een eenvoudig te gebruiken 2,8 inch kleuren aanraakscherm en biedt stabiel offline 3D-printen. De ingebouwde slicer sliced zelfs grote bestanden binnen een paar minuten. Voor de UV-lamp zit een 2K LCD-maskeerscherm zodat er zeer fijne details geprint kunnen worden. De printer beschikt over een lucht filtratie systeem om schadelijke uitstoot te filteren.

Kleuren touchscreen

Full Color Intelligent touch screen for real-time previews van de voortgang van de print.

Stabiele gegevensoverdracht

De meeste DLP printers gebruiken een Raspberry Pi voor het off-line printen wat nogal eens tot instabiliteit leidt. Het Photon systeem is speciaal ontworpen om een stabiele gegevensoverdracht te garanderen. Plug & Play USB printen.

Eenvoudig kalibreren

De Anycube Photon heeft een eenvoudig systeem van kalibreren ("levelen") van het printbed. Laat het printbed zakken tot het LED scherm, haal er een papiertje onderdoor en draai de knop bij tot u voldoende weerstand voelt.

UV-LED

De UV lichtbron is ontworpen om gedurende een lange tijd uniform licht uit te stralen. De 25 W LED UV lamp zit in een roestvast stalen behuizing en is uitgerust met een grote heatsink.

LCD masking scherm

Het LCD masking scherm heeft een resolutie van 2560*1440 pixels. Hiermee is een printresolutie te behalen tot enkele microns.

Luchtfilter

De printer is voorzien van een luchtfilter met actieve carbon waardoor de uitstoot drastisch wordt gereduceerd.

Wat zit er in de doos

  • De Anycubic Photon 3D printer (volledig geassembleerd)
  • Stroom adapter en kabel
  • Handleiding
  • Resin tank
  • Diverse tools
  • Handschoenen en veiligheidsbril
  • Een fles resin
  • Filters voor de resin
  • USB-Stick (8GB)

Materialen

De Anycubic Photon DLP 3D-printer werkt met alle resins die geschikt zijn voor laag vermogen DLP 3D-printers. Wij bevelen Monocure aan. U kunt de settings voor de Anycubic Photon voor diverse resins vinden op Anycubic Photon Settings.

NB 1: overtollige resin dient met alcohol (Isopropanol) te worden afgespoeld. Deze wordt NIET standaard met de printer geleverd en dient apart te worden besteld.

NB 2: na het printen (en afspoelen) is het object nog niet volledig uitgehard. U krijgt het beste resultaat door gebruik te maken van een geconditioneerde ruimte om het object uit te harden: XYZPrinting UV Curing Chamber of Wanhao Boxman-1 UV LED Curing Chamber / Box

Denk aan u veiligheid

Omdat het Anycubic Photon-systeem giftige UV-harsen (resins) gebruikt, is het van belang om handschoenen en een veiligheidsbril te dragen, hiermee voorkomt u dat niet-uitgeharde kunsthars uw huid raakt of in uw ogen komt. Zodra de print is uitgehard, kunt u de print met uw blote handen vastpakken.

Niet-uitgeharde hars verspreidt giftige dampen, daarom wordt de Anycubic Photon geleverd met een masker om te voorkomen dat u de overweldigende geur inademt.

Net als bij het hanteren van niet-uitgeharde hars, is het ook van cruciaal belang dat de isopropylalcohol die wordt gebruikt in de nabewerking, voorzichtig wordt behandeld. Bij het schoonmaken van een 3D-print in dit oplosmiddelbad, zal de niet-uitgeharde hars mengen met de isopropylalcohol, waardoor een gevaarlijke vloeistof ontstaat die voorzichtig moet worden behandeld en verwijderd.

Technische specificaties

System ANYCUBIC Photon
Screen 2.8-inch touch screen
Slicer software ANYCUBIC Photon Slicer
Connection USB
Technology DLP
Technique LCD Shadow Masking
Light-source UV integrated lightï¼Ë†wavelength 405nmï¼â€°
XY DPI 47um (2560*1440)
Y axis resolution 1.25um
Layer resolution 25 ~ 100um
Printing speed 20mm/h
Rated Power 40W​
Printer size 220mm*200mm*400mm
Printing volume 115mm*65mm*155mm
Printing material 405nm photosensitive resin
Weight 6.6kg

Anycubic Photon DLP Resin 3D-printer DEMO MODEL heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items