opc_loader

EinScan H2 3D-scanner

Artikelnr: 1120000206

Shining 3D EinScan H2 Handheld 3D-scanner

De EinScan H2, een geavanceerde handheld 3D-scanner bouwt voort op zijn voorganger met een krachtige 5MP-resolutie textuurcamera en verbeterde nauwkeurigheid.

Levertijd: 1 - 2 weken

Prijs inclusief BTW:

(Prijs excl. btw) 4.999,00
4.999,00

+ Gratis verzenden vanaf € 100,-
+ Gratis afhalen in onze vestiging in Zutphen 
+ Eigen Technische Dienst
+ Onze klanten geven ons een 9,7 / 10 WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Artikelnummers
EAN:
6970163084121

Krachtige handheld 3D-scanner van Shining 3D, EinScan H2

De EinScan H2, een geavanceerde handheld 3D-scanner, bouwt voort op zijn voorganger met een krachtige 5MP-resolutie textuurcamera en verbeterde nauwkeurigheid. Met drie infrarood VCSEL-projectors legt deze professionele 3D-scanner adembenemende details vast voor levensechte texturen en hoogwaardige gegevens. Dankzij het ruime scanbereik en de aanpasbare werkafstand is de EinScan H2 perfect geschikt voor een breed scala aan scènes en objecten, of ze nu klein of groot zijn, in beperkte of ruime omgevingen. Deze 3D-scanner kan uw workflow revolutioneren en biedt ongekende mogelijkheden.

Eigenschappen:

  • Drie Infrarood VCSEL-projectors
  • Krachtige 5MP Textuurcamera
  • Gegevensverwervingscamera
  • Geavanceerde witlichtprojectie


De EinScan H2 is uw betrouwbare partner voor nauwkeurige en gedetailleerde 3D-scans. Verken nieuwe dimensies met deze professionele 3D-scanner.

EinScan H2

De EinScan H2 bouwt voort op zijn voorganger met een 5MP-resolutie textuurcamera voor verbluffende texturen en verbeterde nauwkeurigheid. Dankzij 3 infrarood VCSEL-projectors levert deze 3D-scanner fotorealistische texturen en hoogwaardige gegevens. Met een breed scanbereik en aanpasbare werkafstand is de EinScan H2 geschikt voor diverse scènes en objecten, zowel klein als groot, in smalle of ruime ruimtes. Deze efficiënte 3D-scanner kan uw workflow revolutioneren.

Fotorealistische Texturen

Leg rijke, heldere kleuren en schone texturen vast voor fotorealistische 3D-modellen.

EinScan H2 handheld 3D-scanner van Shining 3D, 3D-scannen met realistische kleuren

Uitstekende Omgevingsaanpassing

Biedt uitstekende aanpassing aan materialen en verlichting, en kan moeiteloos verschillende oppervlaktetypes en scanomgevingen aan.

EinScan H2 3D-scanner, handheld 3D-scannen mogelijk gemaakt door Shining 3D. De 3D-scanner past zich moeiteloos aan aan de omgeving.

Hybride Lichtbron

Dubbele lichtbron verbetert de scansnelheid. LED-licht biedt snelle 3D-scans met nauwkeurige, hoogwaardige gegevens. Infrarood VCSEL is ideaal voor het vastleggen van donkere oppervlakken, voor het scannen van het menselijk lichaam en voor felverlichte omgevingen.

Ultragroot Gezichtsveld en Aanpasbare Werkafstand

Aanpasbare werkafstand: Maakt aanpassing van de werkafstand mogelijk van 200 mm tot 1500 mm, om zich aan te passen aan smalle of brede scènes en objecten van verschillende groottes.
Gezichtsveld (Field of View) tot 780 mm x 900 mm: Biedt flexibiliteit in scanevolume om snel grote objecten vast te leggen.
Marker-vrij scannen: Legt rijke geometrische kenmerken vast zonder gedoe met markers.

EinScan H2, handheld 3D-scannen met variabele afstanden

Geoptimaliseerd voor Gezichts- en Lichaamsscanning in 3D

Flitsvrije infraroodtechnologie: Zorgt voor optimaal comfort tijdens gezichts- en lichaamsscanning in 3D.
Geavanceerd haarscherpstellingsalgoritme: Ontworpen om licht en donker haar succesvol vast te leggen.
Niet-rigide algoritme in IR-modus: Legt 3D-lichaamsgegevens snel en naadloos vast, met automatische compensatie van lichte bewegingen om risico's van misalignement te elimineren.

De EinScan H2 is de zeer geschikt van het 3D-scannen van lichaamsdelen.

Uitgebreide Scansoftware

Biedt een professionele maar gebruiksvriendelijke 3D-scaninterface met geautomatiseerde verwerking, intuïtief UI-ontwerp en intelligente indicatoren voor gegevenskwaliteit.

De EinScan H2 wordt geleverd met de Solid Edge SHINING 3D Edition-software om u meer mogelijkheden te bieden. De EinScan H2 scansoftware Development Kit (SDK) is beschikbaar en open voor aanpassing! Integreer onze krachtige scansoftware en gegevensverwerking in uw eigen software of app.

Diverse Toepassingen

Dankzij zijn 2-in-1 technologie, ergonomisch ontwerp en uitstekende software-algoritmen is de EinScan H2 een veelzijdige oplossing geschikt voor vele toepassingen.Gebruik hem overal en altijd voor protheses, virtuele displays, cultureel behoud, digitale kunst, op maat gemaakte kleding, onderwijs, meubelontwerp en nog veel meer.

Productvideo

Specificaties van de EinScan H2

Technische specificaties van de EinScan H2 handheld 3D-scanner

EinScan H2 3D-scanner heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
EinScan H2 3D-scanner


Laatst bekeken items