opc_loader

Ontdek de nieuwe Raise3D Pro3 HS Serie

 

 

Nieuwe functies van de Raise3D Pro3 HS

 

1. Ingebouwde Hyper FFF®-technologie - Uitgerust met een hot-end met hoge stroomsnelheid en een actief vibratiereductie-algoritme, kan de Raise3D Pro3 HS-serie afdrukken met een standaardsnelheid van 300 mm/s. Zelfs met hoogwaardige Hyper Core-materialen kan het nog steeds gemiddelde snelheden van 200-300 mm/s bereiken, wat resulteert in een opmerkelijke verbetering van de printsnelheid vergeleken met de bestaande Raise3D-productserie met de Hyper FFF-upgrade. Vergeleken met de bestaande Raise3D Pro3-serie vermindert de Pro3 HS-serie de printtijd met 30% tot 70%, afhankelijk van de grootte van het model.

 

2. Motion Control-upgrade met een closed-loop motor – Om de precisie van de extruder verder te vergroten en de bewegingsnauwkeurigheid te stabiliseren, zijn de Pro3 HS-printers nieuw uitgerust met een closed-loop stappenmotor, samen met dubbelmembraankoppelingen en de geoptimaliseerde asstructuur. Deze stappenmotor met gesloten lus maakt nauwkeurig printen op hoge snelheid mogelijk zonder stappen te verliezen, waardoor nauwkeurige elektronische controle wordt gegarandeerd. Ondertussen wordt het geluid van de beweging met ruim 27% verminderd.

 

3. Nieuw printbed - Het nieuwe printbed zorgt voor een meer uniforme en krachtige magnetische aantrekkingskracht om modelvervorming te onderdrukken. Het is 1 mm dunner en warmt twee minuten sneller op tot 100°C dan eerdere versies. De hogere verwarmingssnelheid verkort de wachttijd en verbetert de printefficiëntie.

 

4. Nieuwe RFID-filamentsensor - De RFID-filamentsensor identificeert het filamenttype en verifieert de printparameters om succesvolle prints te garanderen, waardoor het gebruik van verkeerde materialen wordt voorkomen. Dit vermindert de tijd die gebruikers besteden aan het controleren van printopdrachten, waardoor de efficiëntie en printsuccessen toenemen.

 

5. Opbergdozen voor grote rollen van 2,5 kg - Om de frequente handmatige vervanging van filamenten te verminderen, kan de dual-extruder van de Pro3 HS-printer nu printen vanuit twee externe materiaaldozen van 2,5 kg. De printer kan maximaal 120 uur onafgebroken printen (uitgaande van 1 kg/24 uur). Het nieuwe accessoire maakt gebruik van een nieuw toegevoegde filamentingang.

 

6. Automatische filamentwisseling - Wanneer één filamentspoel geen materiaal meer heeft, kan de tweede printkop doorgaan met printen vanaf een andere spoel. Dit verlengt de printtijd zonder menselijke tussenkomst en verkleint het risico op printfouten als gevolg van materiaaluitputting.

 

7. Hyper Core-filament en nieuw hot-end in the Box – De nieuw geïntroduceerde Hyper Core-filamenten van Raise3D bieden een snelle smelt- en afkoelsnelheid voor printen op hoge snelheid met een verbeterde sterkte en stijfheid in de Z-richting, waardoor ze ideaal zijn voor veeleisende eindgebruikers. toepassingen gebruiken. Elke Pro3 HS-printer wordt geleverd met een hot-end met hoog debiet en een rol Hyper Core-filament.

 

De Raise3D Pro3 HS Serie zal naar verwachting in september 2024 leverbaar zijn.

 

Prijzen:

  • Pro3 HS € 4999,- ex BTW (€ 6048,79 incl BTW )
  • Pro3 HS Plus € 6499,- ex BTW (€ 7863,79 incl BTW).