opc_loader

BCN3D Smart Cabinet droger en UPS

Artikelnr: 1322000001

BCN3D Smart Cabinet

Naadloze integratie met uw BCN3D Epsilon 3D-printer: reguleert de vochtigheid van het filament, houdt uw materialen in optimale conditie en de ingebouwde UPS voorkomt het risico dat u uw printtaak verliest door stroomuitval.

Levertijd: op bestelling, 3 - 4 werkdagen

Prijs inclusief BTW:

(Prijs excl. btw) 3.495,00
3.495,00

+ Gratis verzenden vanaf € 100,-
+ Gratis afhalen in onze vestiging in Zutphen 
+ Eigen Technische Dienst
+ Onze klanten geven ons een 9,7 / 10 WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Artikelnummers
EAN:
8436586131531

Smart Cabinet (SC)

Het Smart Cabinet (SC) maakt het Epsilon-ecosysteem compleet, biedt naadloze integratie met uw BCN3D Epsilon-printers en maximaliseert hun uptime. De vochtigheidsregulatie van het filament verhoogt de prestaties van uw 3D-printer, houdt uw materialen in optimale conditie, en de ononderbroken stroomvoorziening beschermt uw werk te allen tijde en voorkomt het risico dat u uw printtaak verliest door stroomuitval.

Het Smart Cabinet is compatible met de Epsilon W50, de Epsilon W27 en de Sigma D25 3D-printers van BCN3D.

BCN3D Smart Cabinet - ruimte voor uw tools

Waarom een Smart Cabinet?

  • De vochtigheidsgecontroleerde omgeving is ontworpen om de levensduur van uw materialen te verlengen, het filament te beschermen en printfouten als gevolg van vocht te verminderen, waardoor de kwaliteit van uw prints aanzienlijk wordt verbeterd.
  • Bescherm uw apparatuur en uw werk tegen stroomuitval dankzij de Uninterruptible Power Supply (UPS), die 2 minuten extra tijd biedt bij een stroomstoring, tijd genoeg om de 3D-printer automatisch terug te laten keren naar de uitgangspositie.

Welke spoelen passen er in?

Er passen maximaal 8 kleine spoelen (tussen 750 g - 1 kg) of 4 grote spoelen (tot 2,5 kg) in de luchtontvochtiger. De gereedschapslade biedt u alle benodigdheden die u nodig heeft en dankzij de extra opbergruimte blijft uw werkruimte altijd netjes en schoon.

BCN3D Smart Cabinet - droge ruimte voor spoelen

Volledige 3D-printoplossing

Volledige 3D-printoplossing. Het Smart Cabinet integreerd volledig met uw BCN3D 3D-printer, diverse filamenten en slicing software, waardoor uw workflow wordt gestroomlijnd dankzij het snel en gemakkelijk laden van maximaal acht filamentspoelen en de verrijdbare structuur, die moeiteloos transport door uw faciliteiten mogelijk maakt.

BCN3D Smart Cabinet - rechtstreeks printen uit de droge ruimte

Belangrijkste kenmerken

Vochtigheidsgecontroleerde omgeving, ontworpen om de levensduur van uw materialen te verlengen. De silicagel absorbeert het vocht uit de lucht van de ruimte waarin zich de filament spoelen bevinden. Als de silicagel verzadigd is, wordt de gel geïsoleerd van de filament spoelen en verwarmd totdat het vocht vrijgeeft, waardoor het uit het systeem wordt verwijderd. Dit proces houdt het filament effectief droog en in optimale staat voor gebruik.

Voordelen van het Smart Cabinet in vergelijking met andere droogmethoden

  • Optimaal voor alle materialen
  • Laag energieverbruik: 12 W gemiddeld / 100 W max
  • 8 opbergvakken voor kleine filamentspoelen (4 voor grote spoelen)
  • Printen rechtstreeks met de spoelen in de droge ruimte
  • Vochtigheidsgecontroleerde omgeving, droogt zonder warmte
  • Geen verbruiksartikelen
BCN3D Smart Cabinet droger en UPS heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
BCN3D Smart Cabinet droger en UPS


Laatst bekeken items