opc_loader

KODAK actief in 3D-printen

KODAK actief in 3D-printen

KODAK Portrait Desktop 3D-printer

Er was eens een tijd dat iedereen, maar dan ook echt iedereen, weleens een fotorolletje van KODAK had gekocht. Overal kwam je het kenmerkende geel met rode logo van dit wereldmerk tegen. Met de komst van digitale fotografie is KODAK bij de consument wat in vergetelheid geraakt. Veel professionals in de grafische industrie weten echter dat KODAK nooit weggeweest is. En nu komt er een nieuw hoodstuk bij! Het iconische KODAK is actief in de 3D-printer markt met de Portrait Desktop 3D-printer. En zoals een echt groot merk dat doet, komen ze niet met zomaar een printer. Nee, deze printer heeft alle moderne specificaties en nog veel meer!

KODAK Portrait Desktop 3D-printer

Gebouwd voor productiviteit

De KODAK Portrait 3D-printer is een betrouwbaar productiesysteem dat eindgebruikersonderdelen in een grote verscheidenheid aan materialen kan produceren. Zijn solide stalen structuur, hoogwaardige componenten en zorgvuldig ontwerp resulteren in een hoge uptime met lage onderhoudskosten.

Betrouwbaarheid in technische materialen

Alleen een volledig gesloten omgeving met volledig stalen onderdelen en een liftsysteem voor de dubbele nozzles kunnen zorgen voor goede prestaties bij het gebruik van polymeren met hoge temperaturen.

Een perfect fit voor de klas, kantoor of industriële omgeving

Veilig en transparant, het intuïtieve touchscreen van het portret, automatische leveling / kalibratie en vooraf ingestelde parameters voor elk materiaal maken een beginnersgebruik mogelijk, evenals alle niveaus van complexiteit.

Een professioneel 3D-printplatform

Ervaar gratis toegang tot de KODAK 3D Cloud, een IT-compatibele printerbeheersoftware die mogelijk wordt gemaakt door 3DPrinterOS.

Is de Portrait de juiste keuze voor mijn bedrijf?

Veilig

Voor gebruik in kantoren of onderwijsinstellingen voorkomt de volledig gesloten printruimte met luchtfiltratie dat toxische deeltjes of ongewenste geuren uit de printer komen, terwijl de vingers wegblijven van hete bewegende delen.

Solide

Een stabiele volledig stalen constructie met een gesloten printruimte die in staat is om de temperatuur te bewaken voor een herhaalbare 3D-printervaring.

Conectiviteit

Krijg toegang tot ons beheerplatform via Wi-Fi of de LAN-poort om online te slicen, uw prints te bewaken, een printfarm te runnen en updates over-the-air te ontvangen, en nog veel meer functionaliteiten.

Veelzijdig

Dual extrusie met automatische nozzle lifting omvat swappable PTFE of volledig metalen hotends voor optimale prestaties met elk materiaal.

Conclusie

De KODAK Portrat 3D-printer is een technisch goed in elkaar stekende professionele 3D-printer, geschikt voor diverse materialen, met name engineering materials. Kwaliteit met een hoodletter K. Dat is de kracht van een merk als KODAK.

Heeft u interesse in de KODAK Portrait 3D-printer? Laat het ons dan weten. We maken graag een VRIJBLIJVENDE offerte voor u.

Meer lezen:

Fabbaloo: Kodak Back On Track With Unique 3D Print Features

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.