opc_loader
Bedrijfsvakantie: wij zijn gesloten van 29-7-2024 t/m 9-8-2024. Orders worden verzonden t/m donderdag 25-7-2024.

Magigoo Pro Flex

Artikelnr: 1323601107

Magigoo Pro Flex

Magigoo FLEX de 3D printing lijm voor flexibele filamenten.

Levertijd: op voorraad

Prijs inclusief BTW:

(Prijs excl. btw) 20,00
20,00

+ Gratis verzenden vanaf € 100,-
+ Gratis afhalen in onze vestiging in Zutphen 
+ Eigen Technische Dienst
+ Onze klanten geven ons een 9,7 / 10 WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Magigoo FLEX

bestaat uit een gespecialiseerde samentelling en is ontworpen om exclusief met TPU's / FLEX, TPE & TPC filamenten te werken. Met Magigoo Flex breng je een laag aan tussen het print bed en het geprint onderdeel die ervoor zorgt dat na het afkoelen van het bed de prints relatief eenvoudig te verwijderen zijn en het print bed gemakkelijk kan worden schoongemaakt.

Waarom Magigoo Flex?

TPU's / FLEX, TPE & TPC zijn thermoplastische rubbers. Thermoplastische rubbers bestaan ​​als copolymeren of een polymeermengsel, meestal van een kunststof en een rubber. Dit verleent zowel thermoplastische als elastomeren eigenschappen. Als een resultaat hebben deze materialen het voordeel dat ze rek kunnen verlengen tot matige rek en terugkeren naar de oorspronkelijke vorm.

Bovendien hebben deze materialen een hele hoge stabiliteit en een chemische weerstand en zijn ze goedkoper om te produceren. Als gevolg hiervan zijn deze materialen zeer gewild in industriële toepassingen.

Sommige flexibele filamenten vertonen een lagere hechting op conventionele 3D-printbedden en een hoge neiging tot kromtrekken. Anderen blijven meestal te goed plakken op 3D-printbedden zoals glas en PEI. Magigoo Flex is een gespecialiseerde oplossing voor het FDM printen van flexibele filamenten die is ontwikkeld om te werken met een groot aantal flexibele filament types. Magigoo Flex fungeert als een tussenlaag tussen de bouwplaat en het bedrukte deel waardoor een goede hechting mogelijk is en indien nodig het verwijderen van prints wordt vergemakkelijkt.

Magigoo Pro Flex heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Magigoo Pro Flex


Laatst bekeken items