opc_loader
Raise3D Demosessie, introductie van de E2 3D-printer speciaal voor onderwijsinstellingen. Woensdag 6 november, 19:30. Deelname gratis.

3D-print en 3D-scan consultancy

 

"Eigenlijk moeten wij in ons bedrijf ook eens kijken naar 3D-printen. Maar hoe dan?" "Ik wil wel een 3D-printer aanschaffen voor mijn bedrijf, maar straks doet niemand er wat mee. Hoe kan ik dat voorkomen?" "Mijn concurrenten zijn begonnen met 3D-printen. Kunnen wij dat ook?"


Bij het implementeren van 3D-scannen of 3D-printen in uw organisatie komt heel wat kijken. Met alleen het aanschaffen van een 3D-printer of 3D-scanner bent u er meestal niet. U haalt er het meeste uit indien u het gebruik er van weet te integreren in de workflow.

 

Bits2Atoms combineert een jarenlange consultancy en projectmanagement ervaring met een ruime ervaring in 3D-printen en 3D-scannen. Wij kunnen u op diverse manieren helpen. Wij leveren altijd maatwerk dat afgestemd is op de behoefte van uw organisatie.

 

Graag komen we bij u aan tafel om de mogelijkheden te bespreken. Laat uw gegevens achter middels het onderstaande contactformulier en wij nemen z.s.m contact met uw op voor het plannen van een vrijblijvende afspraak.

Contactformulier

*
Raise3D Pro 2

Raise3D Pro 2 serie professionele 3D-printers

WebwinkelKeur
HP Partner

Nieuwe Artikelen