opc_loader

Anycubic Photon M5s

Artikelnr: 1018000110

Anycubic Photon M5s Resin 3D-printer 12K resolutie

De Photon M5s print met hoge snelheid, hoge resolutie, en is de eerste resin 3D-printer in zijn klasse die geen bedlevelling  vereist. Beste hoge resolutie 3D-printer.

Hoogtepunten:

  • 10,1-inch 12K-scherm
  • Geen nivellering vereist
  • 3 keer zo snelle printsnelheid

Levertijd: 2 - 4 werkdagen

Prijs inclusief BTW:

(Prijs excl. btw) 422,14
422,14

+ Gratis verzenden vanaf € 100,-
+ Gratis afhalen in onze vestiging in Zutphen 
+ Eigen Technische Dienst
+ Onze klanten geven ons een 9,7 / 10 WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Artikelnummers
EAN:
6974662350275

De Photon M5s van Anycubic in detail

12K Prachtige Details

De Photon Mono M5s biedt 12K-resolutie op zijn 10,1-inch scherm, met een nauwkeurigheid van 19 micron X, waardoor afdrukdetails zo precies zijn als de dikte van een haar.

12K Prachtige Details De Photon Mono M5s biedt 12K-resolutie op zijn 10,1-inch scherm, met een nauwkeurigheid van 19 micron X, waardoor afdrukdetails zo precies zijn als de dikte van een haar.

Print 3 keer sneller

De Photon Mono M5s kan een gemiddelde printsnelheid van 105 mm/u bereiken. Hij maakt gebruik van een hoogwaardige releasefilm die de loskracht verlaagt, wat zorgt voor een hoog succespercentage bij het printen en tegelijkertijd de loshoogte vermindert en de ophefsnelheid verhoogt.

De eerste levellingsvrije resin 3D-printer voor consumenten

Een mechanische sensor op de arm detecteert de ruimte tussen het printplatform en de zwevende levellingsmodule en past deze automatisch aan op basis van de detectieresultaten. Dit elimineert het risico op levellingsfouten en verbetert het succespercentage van het printen.

Anycubic Photon M5s, de eerste levellingsvrije resin 3D-printer voor consumenten | Bits2Atoms

Slim, eenvoudig en efficiënt - Automatische apparaatcontrole

Via meerdere tests van de connectiviteit van het belichtingsscherm, de mechanische detectiemodule en de status van de motor, detecteert het snel hardwareproblemen en verhelpt deze, waardoor vloeiende en niet-destructieve verbindingen worden gegarandeerd om het printen succesvol te maken.

Resindetectie

Om printfouten als gevolg van onvoldoende resin te verminderen, is de resindetectiemodus voorgeprogrammeerd om intelligent te detecteren of de hoeveelheid resin in het vat voldoet aan de printvereisten voordat het printen begint. Minimaliseert printfouten als gevolg van resingebrek.

Detectie van printstatus

De functie voor detectie van de printstatus geeft herinneringen voor veelvoorkomende fouten zoals onvoldoende vulling van de bodemlaag, waardoor verspilling van resin en tijd aanzienlijk wordt verminderd. Het kan ook slim de oorzaken van fouten analyseren en effectieve suggesties geven om de printefficiëntie te waarborgen.

Anycubic Photon M5s Resin 3D-printer met slimme resin detectie functie | Bits2Atoms

Vernieuwde Anycubic Photon Workshop 3.1

Intelligente modus: In de nieuwe versie van de slicingssoftware Anycubic Photon Workshop 3.1 kan de optie "Intelligente modus" belichtingsparameters intelligent afstemmen op modeldetails en -grootte, waardoor het risico op printfouten door onjuiste parameterinstellingen wordt verminderd.

Nieuw ondersteuningsalgoritme: Het nieuwe ondersteuningsalgoritme verbetert verder de stabiliteit en het succespercentage van het printen, vermindert schade aan het oppervlak van het model en maakt het gemakkelijk om ondersteuningen te verwijderen. Verbetering van de snelheid van het slicen, waardoor de slicer gemakkelijker te gebruiken is.

Anycubic Photon M5s met vernieuwde slicer software | Bits2Atoms

Productvideo

Technische specificatie

Construction an Technical Details
Resin UV Light Type LED Matrix UV
Resin Display resolution X 11520 pixel
Resin Display resolution Y 5120 pixel
Recommended Printing Speed Max 104,4 mm/h (
Build Area 123 mm x 218 mm x 200 mm
Installation Space / Requirements
Total Mass Overall Dimensions 460 mm x 270 mm x 290 mm
Total Weight 8.6 kg
Max Power Consumption 100 W
Voltage AC: V
Equipment
Touch Screen Yes
Connection
USB Port Yes
WLAN Yes
Anycubic Photon M5s heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Anycubic Photon M5s


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items