opc_loader
Authorized Ultimaker Reseller - Bits2Atoms
 

Ultimaker


Met een Ultimaker kiest u voor een Nederlands kwaliteitsproduct. Bij Bits2Atoms kunt u terecht voor het complete Ultimaker assortiment.


Ultimaker 3D-printers

Ultimaker 3D-printer 3D-printers kopen - Bits2Atoms

De 3D-printers van de Ultimaker familie behoren tot de beste 3D-printers van de wereld. Mede door geweldig design, stabiliteit, laag geluidsniveau en zeer hoge printkwaliteit zijn de verschillende modellen regelmatig bekroond in binnen- en buitenland. Geen wonder dat ontwikkelaars, onderzoekers en 3D-experts wereldwijd hun prototypes en functionele modellen maken met deze 3D-printers.

 


Ultimaker filament

 

Ultimaker filament kopen - Ultimaker PLA - Ultimaker ABS - Ultimaker CPE - Bits2Atoms


Het filament van Ultimaker komt in veel verschillende kleuren en is van hoge kwaliteit. Bits2Atoms heeft het filament opgenomen in het assortiment omdat het voldoet aan de strenge criteria en de hoge kwaliteitsnormen die wij stellen aan het filament dat wij verkopen.

 


Ultimaker accessoires

Ultimaker accessoires - Ultimaker Add-ons - Bits2Atoms

Wanneer u uw Ultimaker wilt upgraden, zit u goed bij de categorie Ultimaker accessoires. Blue Tape, verwarmd bed en andere onderdelen, de uitbreidingsmogelijkheden zijn allemaal even handig. Neem daarom zeker een kijkje.

 

Vervangende Ultimaker onderdelen

Ultimaker 3D-printer bezitters kunnen zich verheugen op een zeer grote keuze aan reserveonderdelen. Hierbij haar het niet alleen om nozzles, isolatoren en Fan Packs, maar ook om elektronische reserveonderdelen.

Ultimaker Support

Ultimaker biedt zijn community uitgebreide ondersteuning, niet alleen met manuals, maar met nog veel meer. Bij de aankoop van een 3D-printer krijgt je bijvoorbeeld ook wereldwijde support, ben je onderdeel van een wereldwijde kenniscommunity en kun je gebruik maken van Cura, de open source software van Ultimaker om je 3D-print voor te bereiden. Ook mooi is de Ultimake App ....

Download de gratis Ultimaker Support App voor iOS en Android. Met deze App is het alsof u een 3D print specialist in uw zak hebt. Ideaal voor beginners én ervaren gebruikers. Met een stap-voor-stap installatie handleiding, veel tips en alle gebruikershandleidingen.

Bits2Atoms: download de Ultimaker App hier voor iOS Bits2Atoms: download de Ultimaker App hier voor Android