opc_loader

ABS-X filament

​ABS-X filament van Bits2Atoms is een "next generation" ABS filament. Speciaal ontwikkeld om de meest voorkomende problemen bij het 3D-printen met "gewoon" ABS het hoofd te bieden. Scheuren, los laten van het printbed en slechte onderlinge hechting van de lagen zijn nu verleden tijd!
​
​De verbeterde materiaal eigenschappen ten opzichte van "gewoon" ABS maken ABS-X extra sterk. Al met al de ultieme vervanger voor gewoon ABS. Print op elke FDM / FFF 3D-printer mooie en sterke onderdelen zonder de gebruikelijk problemen als kromtrekken en slechte hechting op het printbed.


​Waarvoor ABS-X filament

​​ABS-X is bij uitstek geschikt voor het 3D-printen van sterke onderdelen die een hoge impact tolerantie vereisen. Problemen met warpen bij het 3D-printen van gewoon ABS? ABS-X heeft bijna geen last van warping. ABS-X is iets duurder, maar doordat er minder werkstukken verloren gaan is het prijsverschil verwaarloosbaar.
 

Eigenschappen:

- geen / minimale warping
- uitstekende onderlinge hechting van de lagen
- goede hechting aan het printbed (glas, tape of spray)
- betere mechanische eigenschappen dan "gewoon" ABS
- sterk
- mooi uiterlijk van de print


Bits2Atoms ABS-X filament is uit voorraad leverbaar in de kleuren zwart en wit in zowel 1,75 mm als 2,85 mm dikte op spoelen van 750 gram. Heeft u voor een project speciale wensen? Neem dan contact met ons op via info@bits2atoms.nl of bel 0575 46 95 54 of kom eens langs in onze vestiging in Zutphen. Wij denken graag met u mee.


​​Extra informatie:

​De aanbevolen temperatuur voor het printbed is ongeveer 80Á‹š C. Sterke producten ontstaan door met een hoge temperatuur te printen. Wij kunnen een printtemperatuur tussen de 240Á‹š C en 260Á‹š C aanbevelen. ABS-X is geschikt voor elke FDM / FFF 3D-printer met een verwarmd printbed.